Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τελικού..

*

Published

on

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: «Αφιερώνω το Κύπελλο στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους μεγάλους απόντες, τους Τέλη Πιστόλη και Απόστολο Λινάρδο που στην ουσία είναι δικό τους το έργο που έχει δημιουργηθεί στον Μανδραϊκό».

 

Σάκης Χειμωνίδης: «Όλα πήγαν καλά σήμερα και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμφάνισή και την κατάκτηση του τίτλου. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

 

Γιάννης Χέλης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε το Κύπελλο. Σίγουρα δεν περιμέναμε να έρθει τόσο εύκολα, αφού ο Άτταλος είναι καλή ομάδα. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα με τα Άσπρα Σπίτια και στόχος μας είναι μόνο η νίκη, ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Θέλουμε να είμαστε ψηλά και πιστεύω μας αξίζει».

 

Χάρης Κουστέρης: «Μια ήττα με 6-0, ακόμα και από έναν ανώτερο αντίπαλο, παραμένει συντριβή. Είχα πει στους παίκτες μου να μπούμε δυνατά, ώστε να κρατήσουμε τους αντιπάλους μας μακριά από την εστία, αλλά έγινε το αντίθετο. Έχω πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου, από την νοοτροπία που έδειξαν και την κακή συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία το καλοκαίρι, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα».

 Νίκος Τζαφέρης: «Είναι πολύ βαρύ το σκορ. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον πρόεδρο, που μας τα προσφέρει όλα και εμείς σήμερα(σ.σ.χτες), τον απογοητεύσαμε».

Γιώργος Καραμπλάκας: «Δεν είμαστε ομάδα για να δέχεται έξι γκολ. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν κλεινόμαστε στην άμυνα μας και αυτό κάποιες φορές το πληρώνεις, αν έχεις απέναντί σου δυνατούς αντιπάλους».

Δηλώσεις έκανε και ο διαιτητής της αναμέτρησης Αριστείδης Βάτσιος, όπως και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, Μιχάλης Τζανόπουλος. Κατ’αρχάς ο νεαρός ρέφερι ανάφερε: «Είναι η δεύτερη φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια που είμαι διαιτητής της Ένωσης και σφυρίζω σε τελικό Κυπέλλου. Αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ένωση, την Αρχιδιαιτητή Ιωάννα Κωνσταντινίδου, όπως και τους τρεις βοηθούς που είχα στο παιχνίδι και υπήρξε άψογη συνεργασία». Από την πλευρά του ο κύριος Τζανόπουλος υπογράμμισε: «Όλοι στην Ένωση προσπαθήσαμε για την καλύτερη διεξαγωγή του τελικού. Πιστεύω οι φίλαθλοι να απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι, αφού μπήκαν πολλά τέρματα, τα οποία άλλωστε είναι και η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου».

Κωνσταντίνος Ράπτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply