Connect with us

Γ Εθνική

Οι διαιτητές των μπαράζ παραμονής στην Γ’ Εθνική 

Published

on

Από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) ανακοινώθηκαν σήμερα (12/6) οι ορισμοί των μελών της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) για τους “νοκ άουτ” αγώνες κατάταξης “(μπαράζ παραμονής”) μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου στον οποίο συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της σεζόν 2023-2024 για την παραμονή στην κατηγορία, όπως ανέφερε και η προκήρυξη!

 

Στους αγώνες που έχουν οριστεί να διεξαχθούν σε “ουδέτερα” γήπεδα, την προσεχή Κυριακή, 16 Ιουνίου και με κοινή ώρα έναρξης στις 17:00′, λοιπόν, στο γήπεδο του Δ.Α.Κ. της Καστορίας, η ομάδα του Α.Μ.Ο. “Νίκη” Ευκαρπίας, που κατέλαβε την 11η θέση στον Α’ όμιλο, θα “κοντραριστεί” με την ομάδα του Α.Ο. Αστέρας Πετριτή, που από την πλευρά της κατέλαβε την 11η θέση στον Β’ όμιλο ενώ στο γήπεδο του Π.Ο. Ατσαλένιος στο Ηράκλειο της Κρήτης θα “αναμετρηθούν” η ομάδα της Α.Ε. Αφάντου Ρόδου, που κατέλαβε την 11η θέση τον Γ’ όμιλο, με την ομάδα του Α.Ο. Προοδευτική Νεολαία Νίκαιας Κορυδαλλού Πειραιώς, που από την πλευρά της κατέλαβε την 11η θέση στον Δ’ όμιλο!

 

 

Θα πρέπει να τονίσουμε, όμως, οτι εκδικάστηκε σήμερα και η απόφαση του αρμόδιου οργάνου της ομοσπονδίας αναμένεται μεθαύριο (Παρασκευή, 14/6), για την προσφυγή που έκαναν οι άνθρωποι των διοικήσεων των τριών (3) σωματείων και οι οποίοι ζήτησαν να ακυρωθούν (να μην γίνουν) οι αγώνες και να παραμείνουν οι (3) ομάδες στην Γ’ Εθνική κατηγορία [οι άνθρωποι του σωματείου της Ευκαρπίας έχουν δηλώσει οτι στη νέα σεζόν η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης)].

 

Θα πρέπει να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο οτι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 28 Απριλίου!

 

Οι ορισμοί της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. για τους αγώνες κατάταξης (“μπαράζ”) για την παραμονή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που έχουν οριστεί να γίνουν την Κυριακή, 16/6, στις 17:00′, είναι:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

 

Γ ‘ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2023-2024

 

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (“ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ”)

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

 

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

 

 

Ωρα έναρξης: 17:00′

 

Γήπεδο: Δ.Α.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Α.Μ.Ο. ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ – Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ

 

Διαιτητής: ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Βοηθός διαιτητής: Α’: ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

Βοηθός διαιτητής: Β’: ΜΙΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Παρατηρητής διαιτησίας: ΣΠΥΡΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Γήπεδο: Π.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Α.Ε. ΑΦΑΝΤΟΥ ΡΟΔΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

 

Διαιτητής: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

 

Βοηθός διαιτητής: Α’: ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Βοηθός διαιτητής: Β’: ΜΑΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

 

Παρατηρητής διαιτησίας: ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΗΓΗ: Starsports