Connect with us

stoplekto

Οι ‘Καμπάνες” στον Πειραιά….

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΗΦΑΙΣΤΟΣ καθώς την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ που έγινε στο γήπεδο ΑΙΓΙΝΑΣ την 28.09.2014 – συνυπεύθυνο το σωματείο για εξυβριστική συμπεριφορά μέλους του Δ.Σ. Επιβάλλει στο σωματείο ΗΦΑΙΣΤΟΣ χρηματική ποινή 50 € (άρθρο 15 παρ.8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

2.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΚΟΝΤΙΖΑ Α. εκπροσώπου του σωματείου ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ καθώς την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ στις 27.09.2014- εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου σε γενόμενη διακοπή του αγώνα.

Επιβάλλει στον Α. ΚΟΝΤΙΖΑ, εκπρόσωπο του σωματείου ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ την ποινή της επίπληξης (άρθρα 5 & 6 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

3.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠ.εκπροσώπου του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παράπτωμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ στις 27.09.2014- εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου σε γενόμενη διακοπή του αγώνα.Επιβάλλει στον ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠ., εκπρόσωπο του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ την ποινή της επίπληξης (άρθρα 5 & 6 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

4.Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του ΔΗΜ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ποδοσφαιριστή του σωματείου ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του στις 8.10.2014 αναφορικά με τις δυσμενείς κρίσεις που προέβη στις 27.9.2014 τον ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ.

 

5.Η Π. Ε. αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του ΚΩΝ. ΡΙΖΟΥ ποδοσφαιριστή του σωματείου ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του στις 8.10.2014 αναφορικά με τις δυσμενείς κρίσεις που προέβη στις 27.9.2014, του ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ χρηματική ποινή 50 ευρώ, την υποχρέωση της ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων και την προσκόμισης τους στην Π.Ε. εντός 7 ημερών. (άρθρο 25 παρ.1α & άρθρο 15 παρ. 8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply