Connect with us

stoplekto

Οι παλαίμαχοι του Χατζηκυριακείου συμπαρίστανται στους βετεράνους της Δόξας Πειραιά

Published

on

Μια σημαντική κίνηση γίνεται από τους βετεράνους της Δόξας Πειραιά . Που ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν χρήματα για ένα ιερό σκοπό . Να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο  για μια κοπέλα  την Ραφαέλα Μανώλη που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες .

Στην προσπάθεια αυτή των παλαιμάχων της Δόξας συμπαρίστανται και οι βετεράνοι της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου .Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος τους Δημήτρης Σαρρής , εκπροσωπώντας και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ έκανε την παρακάτω δήλωση:

. Οι Βετεράνοι της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου, που είναι πιστοί στο ευ αγωνίζεσθε, στη φιλοσοφία τους και στο αθλητικό τους πνεύμα , τη συμμετοχή, την ομαδικότητα και την προσπάθεια για την κοινωνική αλληλεγγύη, το ήθος και την ευγενή άμιλλα, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτό το σημαντικό γεγονός. Συμβάλουν και αυτοί στην προσπάθεια που κάνουν οι φίλοι παλαίμαχοι  της Δόξας Πειραιά. Για τον φιλανθρωπικό έρανο ανθρωπιάς – αλληλεγγυης. Ο στόχος του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά η κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά και το πώς να βοηθήσουν τον άνθρωπο να ξεπεράσει τους εγωισμούς του και να βαδίσει με σιγουριά προς έναν υγιή τρόπο ζωής και δράση.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply