Connect with us

Uncategorized

Ολυμπιάδα : Μόνο νίκη το Σάββατο με Αστέρα Βάρης..

Published

on

Σαν τελικό αντιμετωπίζουν στην Ολυμπιάδα το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Κ. Αστέρας Βάρης, αφού η ομάδα της Αμφιάλης καίγεται για τους βαθμούς της νίκης ώστε να μείνει ζωντανή στην μάχη της παραμονής στην κατηγορίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της ομάδας ο Αγγελος Πυρένης είχε όλη την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του ( είχε αναλάβει μόλις την προηγούμενη Παρασκευή), ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχουν σημαντικές επιστροφές παιχτών των οποίων οι απουσίες ήταν αισθητές στο παιχνίδι με τον Αχαρναικό.

Συγκεκριμένα εξέτισε την ποινή του ο Νίκος Καμμένος, ενώ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν οι Μαντούσης, Πέρρος, ενώ διαθέσιμος είναι κι ο Μελλάς , που στο ματς με το Αχαρναικό αντιμετώπισε πρόβλημα με την μονάδα του.

Στην Ολυμπιάδα έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία ότι η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της.

 

Στο παιχνίδι με τον Αχαρναικό, ο διαιτητής Αντωνίου ήταν άψογος, όμως ο βοηθός του ακύρωσε αυτογκολ του Αχαρναικού ως οφ- σάιντ..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply