Connect with us

stoplekto

Ολυμπιάδα- Οδηγήτρια 2-4

Published

on

Χωρίς απώλειες πέρασε από τις Σιταποθήκες η Οδηγήτρια που νίκησε την Ολυμπιάδα 4-2.

Οι παίκτες του Τέλη Μελά μπήκαν φουριόζικα στο παιχνίδι και μόλις στο 10’ προηγήθηκαν 3-0 με δυο γκολ του νεομεταγραφέντα Τάνκα( 7’,10’) και ένα του Χανιώτη( 4’).

Το τέταρτο τέρμα σημείωσε στο 65’ με αυτογκόλ ο Τυράκης που προσπάθησε να αποκρούσει τη σέντρα του Γλυνού.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Πέρρος 38’ και Καμμένος 70’.

Οι νικητές στο 40’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τάνκα( 2η κίτρινη) . Στο 73’ πέτυχαν γκολ με σουτ του Γιαννή από 30 μέτρα που ακυρώθηκε από την διαιτητή Λαμπαδαρίου.

Στο 83’ σε διεκδίκηση της μπάλας ο γκολκίπερ της Οδηγήτριας Δρίβας βρέθηκε στο έδαφος . Είχε χάσει τις αισθήσεις ενώ του γύρισε η γλώσσα. Του παρεσχέθησαν έγκαιρα οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα Γιάννη Καπράλο και ο παίκτης γλίτωσε τον κίνδυνο. Μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του. Η διοίκηση της Οδηγήτριας ευχαριστεί για τις ενέργειες τους, τόσο τον κ. Καπράλο όσο και τον σύμβουλο της ΕΠΣΠ γιατρό Αντώνη Λεμονή που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κι αυτός στο Νοσοκομείο …

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Ανυφαντάκης, Τόρρας, Γκουβέρος, Τυράκης, Φραγκόπουλος( 46’ Νερσεσιάν) Παπαφώτρης, Γρηγοράκος( 64’ Μιχαλάς) Μίχας, Λόης, Πέρρος( 46’΄Κοτσιοβός) Καμμένος

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας( 83’ λ.Τρ. Κατσικούρης) Μπουζάλη, Γκιόκα( 72’ Κοκκάρης) , Κύριας, Κιούσης( 61’ Μελάς) Χανιώτης, Μουστάκας Ν., Χατζάκης, Τάνκας, Γιαννής, Γλυνός.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply