Connect with us

stoplekto

Ολυμπιακός Αγ.Στεφάνου – Κεραυνός Κερ 2-1 – Τρίτο ημίχρονο…

Published

on

Γράφει ο Νίκος Σαλτερής

Μετά  το τέλος  του   αγώνα  είχαμε    δηλώσεις    του πολύ καλού  τερματοφύλακα  του Κεραυνού   Γιώργου  Παππά που μεταξύ  των άλλων  είπε:

 

¨ Ο Κεραυνός  σήμερα έπαιξε  για την ιστορία του, προσπαθήσαμε    να κάνουμε  ένα καλό παιχνίδι    μέχρι  το  70΄ , στη  συνέχεια  δεν μπορέσαμε.

Η ομάδα μου  την νέα περίοδο με 2-3 προσθήκες  θα πρωταγωνιστήσει .

Η ομάδα  του Ολυμπιακού  μου φάνηκε  κουρασμένη από τον τελικό και με πολύ άγχος.

Μου άρεσαν  οι  ποδοσφαιριστές   Φώσκολος, Μαρκομιχάλης, Αθανασόπουλος

Εύχομαι  στον Ολυμπιακό  καλή  συνέχεια!

 

Διαμαρτυρίες  προς  τον  κ  Ντάφλο  είχαν και  διοικούντες   του Κεραυνού για  τον μη καταλογισμό πέναλτυ   στην ομάδα    της Κερατέας

Επίσης διαμαρτυρίες  προς  τον κ Ντάφλο είχαμε  από   το προπονητικό τίμ  του Αγ.  Στεφάνου για την αποβολή  του  Αθανασόπουλου.

Είναι γεγονός ότι  εφέτος  η ομάδα  του Μπογιατίου-πολύ επιθετική  με   διπλάσια  γκολ  από  του υπόλοιπους- έχει δεχθεί πολλές κόκκινες κάρτες

Μάλιστα  οι κάρτες έχουν    δωθεί  σε   ποδοσφαιριστές  που η  ανθρώπινη  και ποδοσφαιρική  του  συμπεριφορά  δεν     συνάδει  με   κάτι τέτοιο. (Καρποντίνης,Βαζέχα, Αθανασόπουλος).

 

Ο πρόεδρος  Κοσμάς   Λεπατατζής    είχε πολύ  άγχος κατά   την  διάρκεια   του  αγώνα  και μετά  την λήξη  του  δήλωσε « αφού  δεν  έσκασα   σήμερα  δεν  θα   πεθάνω ποτέ ΄

 

Περισσότερο  ψύχραιμος ο τεχνικός  δ/της κ Α. Καρπούζας  δήλωσε :΅Η ομάδα  είναι μέσα  στους  στόχους  της  και όλα  θα πάνε  καλά.

 

Ο  Ολυμπιακός     από  τη Δευτέρα    αρχίζει την προετοιμασία  του   για  τον αγώνα  της   Τετάρτης  με τον Ερμή Κυβερίου Άργους , για  την β’ φάση του Πανελληνίου κυπέλλου ερασιτεχνών, που οργανώνει η ΕΠΟ (ως α’ φάση νοείται η τοπική διοργάνωση κυπέλλου κάθε ΕΠΣ).

Στον ίδιο όμιλο παίζουν η ΑΕΚ Τρίπολης και ο Α.Ο. Νέας Αρτάκης Ευβοίας. Οι 4 ομάδες συγκροτούν τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, γεγονός που σημαίνει ότι οι νικητές των δύο αγώνων θα συναντηθούν για να αναδειχθεί η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη 4η αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Οι πρώτες συναντήσεις έχουν προγραμματισθεί για την προσεχή Τετάρτη 19 Μαρτίου, ώρα 15.30’.

* Το πρόγραμμα των αγώνων (1η αγωνιστική):

Τετάρτη 19 Μαρτίου, ώρα 15.30′

Γήπ. Παναρκαδικού: ΑΕΚ Τρίπολης – ΑΟ Νέας Αρτάκης.

Γήπ. Λέρνας: Ερμής Κυβερίου – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου.

Στην 2η αγωνιστική (26/3) θα συναντηθούν οι νικητές, με γηπεδούχο την ομάδα που θα προκύψει μεταξύ Ερμή και Ολυμπιακού.

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΤΕΡΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply