Connect with us

stoplekto

Ολυμπιακός Λαυρίου – Α.Ο.Κ 0-0

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της Α’ ΕΠΣΑΝΑ αφού Ολυμπιακός Λαυρίου και Κορωπί έμειναν στο άσφαιρο 0-0. Οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα αφού οι δυο ομάδες δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού στο 75′ ο Χανιώτης αποχώρησε τραυματίας κι ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές από τον Γιώργο Παπαιωάννου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Τάκης Μακρυδημήτρης) Κύρκος, Χύκα, Βαφειάδης Φ., Τσίκλος, Σαλάκου, Πάνου, Πούλος (70′ Μπεργιάννης), Τζίλα, Κουρτάνοβιτς, Παπαγεωργίου (75′ λ.τρ. Παράσχος), Έλενας (50′ Χρήστου).

ΚΟΡΩΠΙ (Γιώργος Παπαϊωάννου) Μιχάλης, Μπανάι (46′ Λυμπερόπουλος), Πάντου, Πριονίδης, Ματσάκος, Ρεντζής, Κερμέζο (65′ Αλεξίου), Μαρινάκης, Χανιώτης, Πλάτανος, Σκαβάρας (75′ Θανόπουλος).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Μακροδημήτρης δηλώνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών ιδιαίτερα μετά από αποχή 8 μηνών.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά,ήταν ένα δύσκολο ματς και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε βαθμούς!

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και ήδη εχουμε στρέψει την προσοχή μας στον αγώνα της Τετάρτης με την Θύελλα Ραφήνας. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την νίκη παραμερίζοντας την κόπωση και τα προβλήματα. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία και όμορφο ποδόσφαιρο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply