Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολυμπιακός Λιοσίων: Ο ποδοσφαιριστής Κώστας Νικολάου αθέτησε την συμφωνία μας

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Λιοσίων στην επίσημη σελίδα της ομάδας…

Ανακοίνωση

Εκ του Δ.Σ

 

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό στους φίλους της ομάδας μας, την αθέτηση της συμφωνίας από τον ποδοσφαιριστή κ. Κώστα Νικολάου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ,υπήρξε μέλος του συλλόγου μας για 2 χρόνια, όταν είχε απορριφθεί από γειτονικό σωματείο. Παρόλα αυτά εμείς τον πιστέψαμε και τον στηρίξαμε, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα ,την προπέρσινη χρονιά, να δεχτεί πρόταση από ομάδα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Χαρήκαμε πολύ για αυτή την μεταγραφή και του δώσαμε την “ελευθέρας” του.

Φέτος , γνωρίζοντας ότι είναι “ελεύθερος” , συναντηθήκαμε δυο φορές και μετά από πρόταση συνεργασίας του με τον σύλλογο μας ,επήλθε συμφωνία τόσο στα οικονομικά, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι, παρουσία και του προπονητή. Κλείστηκε ραντεβού για να φέρει την “ελευθέρας” και να του δοθεί η προκαταβολή του ζήτησε. ΄Έδωσε τον λόγο του και σφίξαμε τα χέρια. Το τελευταίο ραντεβού δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Επικοινωνήσαμε μαζί του μετά από 3-4 ημέρες και μας έκανε γνωστό ,ότι τελικά θα πάει σε άλλη ομάδα της ίδιας κατηγορίας.

Αυτά για ενημέρωση.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική του πορεία, αλλά λυπούμαστε και ανησυχούμε γιατί αν κρατήσει αυτή τη τακτική στον πραγματικό στίβο της ζωής, εκεί σίγουρα θα υποβιβαστεί πολλές κατηγορίες.