Connect with us

Uncategorized

Όρθιος ο Ιωνικός στην Τρίπολη για 60΄

Published

on

Ήττα γεμάτη… αισιοδοξία για το μέλλον γνώρισε ο Ιωνικός στην Τρίπολη από τον πρωτοπόρο της Superleague Αστέρα με 4-1. Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 4 κατηγορίες, όμως ο Ιωνικός κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό του.

 

Η ομάδα της Νίκαιας άνοιξε το σκορ στο 8ο μόλις λεπτό, όταν ο Σκαφτούρος έβγαλε την ασίστ στον Κατσαβριά, που πλάσαρε ιδανικά τον Φούλοπ κάνοντας το 0-1. Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να απαντήσει, όμως η άμυνα του Ιωνικού στάθηκε όρθια, έτσι το σφύριγμα του διαιτητή για το ημίχρονο έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τον Ιωνικό να προηγείται 0-1.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός προχώρησε σε πολλές αλλαγές, όμως μέχρι το 60ο λεπτό κατάφερε να αντέξει στην ασφυκτική πίεση που άρχισε να ασκεί στα καρέ του ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης έχοντας ξεκινήσει από καιρό τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη απέκτησε πλήρη έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη. Στο 60ο λεπτό ο Κουρμπέλης με δυνατό σουτ έκανε το 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης 5 λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

 

Στο 69ο λεπτό ο Κουμουλίδης επιχείρησε δυνατό σουτ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Αστέρα, ενώ ο Ντινιωτάκης στο 73 έκανε το 3-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76 με σουτ του Γκαρσία.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Πιπίνης,Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Άλβαρεζ, Ράγιος, Περόνε,Ουσέρο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπαντής, Φορμίκα, Ρούσσης, Γιαλούσης, Καρντάσιο, Κουρμπέλης, Έγκον, Ντος Σάντος Μάρκες, , Καστέλς, Ντινιωτάκης, Αλβάρο Γκαρσία Κάντο,Σαραντόπουλος

 

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Τσιπλάκης, Ατματζίδης, Χιώτογλου, Μωυσιάδης, Κωνσταντόπουλος, Αχλαδιώτης, Τσακίρης, Κατσαβριάς, Σκαφτούρος, Παπαδάκος. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μιχαλακάκος, Κουμουλίδης, Τζιώτης, Μαντούβαλος, Λαμπρινάτος, Σταμπούλογλου, Καρνέζης, Διάκος, Μαυρίδης.

*Πριν από την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Ιωνικού και των Rangers δώρισε στον Σάκη Τσιώλη μια εικόνα, ως ελάχιστη αναγνώριση της τεράστιας συμβολής του, στην προσπάθεια του Ιωνικού. Ο Σάκης Τσιώλης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο προπονητής του Αστέρα γνώρισε την αποθέωση από τους 60 περίπου φιλάθλους του Ιωνικού που ταξίδεψαν στην Τρίπολη, με τον Σάκη Τσιώλη να ανταποδίδει την αγάπη του στον κόσμο με ζεστό χειροκρότημα.

ionikosfc

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply