Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ο Άγιος Ιερόθεος 2-1 την Διάνα

Published

on

Στους 8 του κυπέλλου ΕΠΣΑ προκρίθηκε ο Άγιος Ιερόθεος που επικράτησε με 2-1 στην Ηλιούπολη της Διάνα που σημειωτέων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου μπήκε με διάθεση στο ματς δημιούργησε ευκαιρίες μάλιστα στο 28’ σε σέντρα του Καλλέργη η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του Αντωνόπουλου.

Ο Ιερόθεος απείλησε στο 42’ με τον  Μπριστογιάννη που σούταρε και απέκρουσε ο Κόρρας, και σε κομβικό σημείου του ματς λίγο πριν ο ρέφερι της αναμέτρησης σφυρίξει για την ανάπαυλα  ο Αποστόλου με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού (0-1)

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να προσπαθούν  στο 48’ Καζάκος και Καλλέργης άλλαξαν την μπάλα με τον τελευταίο από το σημείο του πέναλτι να αστοχεί.

Στο 49΄ο Μακρίδης σκόραρε  για το 0-2  με τον Καλλέργη στο 58’ να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

Διάνα Ηλιούπολης (Γιώργος Τσαμόπουλος):  Κόρρας, Δάρρας Π., Καζάκος, Νικόλι , Μπακογιάννης, Μπαρδάκης, Καλλέργης, Μπουραζάς(84’Καλουδιώτης) , Κετσετζόγλου, Αναστασίου(60’ Γκουτσούλας), Ζιώβας(46’ Φάρος).

 

Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός) Αντωνόπουλος, Σιμάκος, Αποστόλου, , Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μουκίδης, Κομνηνός(81’ Τσαγιάννης),  Σάσσαλος, Μακρίδης(70’ Μπάτης), Τσαρκάνι, Μπριστογιάννης(53’ Μανταμαδιώτης)