Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Άρης Αμφιάλης “κολύμπησε” και νίκησε στο Ρέντη

Published

on

Από την. λιμνοθάλασσα του Ρέντη πέρασε ο Άρης Αμφιάλης, που κατέβαλε με 3-1 την τοπική Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου και συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ερμή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38′ με τον Πετρόχειλο, ενώ νωρίτερα είχαν δοκάρι με τον Βουδούρη(17′). Στο 50′ όμως έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αθανασίου για εξύβριση προς την κερκίδα. Έτσι ο Άρης με αριθμητικό πλεονέκτημα γύρισε το ματς και πήρε τη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Παπαϊωάννου(51′, 87′) και ένα του Κουφουδάκη στο 59′ μετά από έξοχη ασίστ του Σταματάκη.

 

Οι Ρεντιώτες φωνάζουν στο διαιτητή Παπανδριόπουλο Γ.για ένα πέναλτι σε ανατροπή του Πετρόχειλου, ενώ υποστηρίζουν ότι το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων ελέγχεται για οφσάιντ.

 

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ: Συρίγος, Κιριάι(46′ Τομάζος), Βουδούρης, Θεοχαράκης, Μουρκόγιαννης, Κιαγιάς, Κουτούζος, Λένγκα, Ελνάχας, Αθανασίου, Πετρόχειλος.

 

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Καββαδίας, Παναγόπουλος, Καζάλας(69′ Αγγελαράκης), Μηνόγιαννης, Βιδάλης, Μέξης, Τσέλα(52′ Δρόσος), Κουφουδάκης, Σταματάκης(83′ Φρόκου), Τρίμπος, Παπαϊωάννου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply