Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Άρης Γκάνιας νέος Αθλητικός Διευθυντής στην ΑΕ Μεταμόρφωσης

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΑΕ Μεταμόρφωσης…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Άρης Γκάνιας , είναι ο νέος Αθλητικός Διευθυντής Ποδόσφαιρου της Α.Ε Μεταμόρφωσης.

Το Δ.Σ της Α.Ε Μεταμόρφωσης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και τιμή την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο και επιτυχημένο Αθλητικό Διευθυντή και προπονητή Άρη Γκάνια.

Η πρόσληψη και η συνεργασία αυτή αποδεικνύει έμπρακτα ότι ολόκληρος ο σύλλογος, Ανδρικό τμήμα και Ακαδημία είναι ένα “σώμα” και η οργάνωση και η πρόοδος του συλλόγου είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Στόχος μας είναι ο κ. Γκάνιας να συμβάλει με τις γνώσεις ,την μεθοδικότητα και την εργατικότητα του , σε συνεργασία πάντα με το δυναμικό Διοικητικό Συμβούλιο, στην ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας τόσο του Ανδρικού όσο και των Ακαδημιών μας και σε συνάρτηση με το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει το σύλλογο μας , να λειτουργήσουμε σε σύγχρονα ποδοσφαιρικά πρότυπα και μεθόδους, ανάλογες των μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Ο κ. Γκάνιας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και από προπονητικό πόστο στην Ακαδημία,ώστε με αυτόν τον τρόπο να μεταλαμπαδεύσει άμεσα και αγωνιστικά τις σύγχρονες μεθόδους προπονητικής.

Άλλωστε η εμπειρία του κ. Γκάνια τόσο σε προπονητικό επίπεδο Ανδρών – ΑΟ Γαλατσίου ,Παράδεισος Αμαρουσίου , Άρης Χολαργού , ΑΕ Ελευθερούπολης – Ακαδημιών -ΑΟ Γαλατσίου , Α.Ε Χαλανδρίου, Παράδεισος Αμαρούσιου ,ΠΑΣ Γαλάτσι , Απόλλων Χαλανδρίου , Κορωνίδα Γαλατσίου, ΑΕ Ελευθερούπολης – όσο και σαν Τεχνικού Διευθυντή – 2 έτη Παράδεισος Αμαρούσιου, 8 έτη ΠΑΣ Γαλάτσι και 9 έτη στην Α.Ε Ελευθερούπολης , διασφαλίζει την επιτυχία της συνεργασίας μας.

Ο κ.Γκάνιας Άρης είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Ά, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο ενώ έχει μεταπτυχιακό, στον Αθλητικό μάρκετιγκ.

Περισσότερες ανακοινώσεις για νέες κινήσεις του συλλόγου μας , τις επόμενες μέρες.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΟΝΟ ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ