Connect with us

Γ Εθνική

Ο Άρης Πετρούπολης 2-1 το Τυμπάκι

Published

on

Ο Άρης Πετρούπολης επικράτησε 2-1 του Α.Ο. Τυμπακίου στο γήπεδο Αλκυών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

 

«Πύρρειος» η νίκη της ομάδας του Νίκου Παντέλη, αφού ο Μερτύρης έμεινε εκτός στην προθέρμανση, ο Ποτουρίδης αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα στο 15′, ο Σκεντεράι αισθάνθηκε αδιαθεσία στο 51′ και ο Τσίτσαρης τελείωσε το ματς με δεμένο κεφάλι!

 

Στον αντίποδα, ο Α.Ο. Τυμπακίου έχασε με τραυματισμό στο πόδι τον Πέτρου.

 

Ο Τσίτσαρης έστειλε προειδοποιητική βολή με εντυπωσιακό «ψαλίδι» στο 16′, προτού ανοίξει το σκορ στο 28′.

 

Ο Αρναρέλλης εκτέλεσε φάουλ, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο 31χρονος την έστειλε στα δίχτυα.

 

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν πριν από το τέλος του α’ ημιχρόνου με πλασέ του Αζίζι στο 42′.

 

Πάντως, ο Άρης Πετρούπολης επέστρεψε από τα αποδυτήρια με γκολ – συγκεκριμένα με κεφαλιά του Ντάουντα (αρχικά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι), ύστερα από φάουλ του Αρναρέλλη.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κοντινή κεφαλιά του Γερακιού στο 67′.

 

Εν τέλει, το ματς δεν επεφύλασσε άλλα γκολ, συνεπώς το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος.

 

Αμφότεροι οι αντίπαλοι βρίσκονταν στην κορυφή, όμως, πλέον μόνο οι γηπεδούχοι παραμένουν σε αυτή.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σικαλιάς, Ραυτόπουλος (90’ Τσουβαλτσίδης), Ποτουρίδης (15’ Ντόι), Ανδρέου, Γκοτσούλιας, Σκεντεράι (51’ Μενάι), Τσίτσαρης, Μουστάκης (90’ Βλαχομήτρος), Αρναρέλλης, Ντάουντα, Τσιλιγκίρης (90’ Δρίκος).

 

Α.Ο. ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Χρήστου, Σαβουϊδάκης, Στεφανάκης (65’ Γερακιός), Χότζα, Λούσι, Μεϊρέλες, Κουτάντος (77’ Αριστεινίδης), Γρηγοράκης (65’ Λέκα), Καλογεράς (77’ Νικολακάκης), Αζίζι, Πέτρου (33’ Χαϊντίνι).

ΠΗΓΗ: Liganews