Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο έμπειρος Πολυχρονόπουλος “φόρεσε” τα γάντια των Νέων Αστεριών Δραπετσώνας

Published

on

Το ΔΣ των Νέων Αστεριών Δραπετσώνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Πολυχρονόπουλου:


“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του 27χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Πολυχρονόπουλου! Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με εμπειρία και παραστάσεις και από ανώτερες κατηγορίες. Ο Δημήτρης διακρίνεται ιδιαίτερα για τις τοποθετήσεις του κάτω από την εστία, για τα καλά του πόδια και για την ικανότητα του να κατευθύνει υποδειγματικά την ομάδα. Έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-17 της Καλλιθέας, και έπειτα έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Αχαρναϊκό, Αιγάλεω , Κηφισιά, ΠΑΣ Κόρινθο, Άρη Αμφιάλης, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α κατηγορία και Ατρόμητο Πειραιά, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ Εθνική. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε εκ νέου στον Άρη Αμφιάλης έχοντας μία γεμάτη σεζόν στην Α κατηγορία, καταγράφοντας συνολικά 30 συμμετοχές. Είναι σίγουρο, λοιπόν, ότι με τις ικανότητες που διαθέτει και με την εμπειρία του θα μπορέσει να δώσει σημαντικές λύσεις και ασφάλεια στην άμυνα της ομάδας μας.
Τον καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’όλα και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την φανέλα μας!”