Connect with us

stoplekto

Ο Ίκαρος Καλλιθέας Ν.Φαλήρου 4-1 την Νίκη Ρέντη

Published

on

Νίκη για την ομάδα του Ίκαρου Νέου Φαλήρου που επικράτησε με  4-1 εκτος έδρας της Νίκη Ρέντη σε φιλικό που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους διατηρώντας στο πρώτο τέταρτο την υπεροχή στο ματς.Ο Ίκαρος στη συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με τους Γονατά, Κολγιοκάι, Σκούρτα και Κούση και πήρε το προβάδισμα στο 29′ όταν από εξαιρετική προσπάθεια του Σκουρτα ο Κουσης με περίτεχνη ενέργεια έκανε το 0-1.Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 31′ η Νίκη Ρέντη ισοφάρισε όταν εκμεταλλεύτηκε  λάθος πάσα του Στούπη στο χώρο του κέντρου και ισοφάρισε σε 1-1. Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ίκαρος  δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε δυο πανέμορφα γκολ στο 41′ όταν ο Στούπης τελείωσε ιδανικά με πλασέ την ασίστ του Κούση σε μια φάση που χάθηκε η μπάλα από την συνεργασία Μακρή Φουντουκιίδη Κούση και στο 43′ όταν τρομερή μπαλιά πίσω από τη σέντρα του Φουντουκιδη βρήκε στη πλάτη της άμυνας τον ταχύτατο Κολγιοκάι που με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-3 σκορ που έκλεισε και το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές και από τις δυο ομάδες  έριξαν τον ρυθμό του ματς με τον Ίκαρο να είναι και πάλι καλύτερος να πετυχαίνει ακόμα ενα εξαιρετικό σε ομορφιά γκολ με εναέριο πλασέ του νεαρού Σκούρτα που σφράγισε και την πολύ καλή παρουσία του στο σημερινό ματς  από ωραία μπαλιά του Γεωργιου στο 61′ και αρκετες χαμενες ευκαιριες απο τους Γεωργίου, Κολγιοκαι, Γερολυμάτο.
Χρησιμοποιήθηκαν οι Αθανασόπουλος- Λαουτάρης- Μακρής- Φέκος -Γρηγοριάδης- Γονατάς- Φουντουκιδης- Στούπης- Σκούρτας- Κολγιοκάι- Κούσης
Β’ημίχρονο οι  Ροβάτσος- Πατσαλιάς -Κουντουράς- Ρασσιάς- Παπαιωάννου- Κωσταντάκος- Σπυρέλης- Ομεράι- Ράντζος- Γερολυμάτος -Γεωργίου…..
Απόντες λόγω εργασίας η τραυματισμών ήταν οι Αθανασ;oπουλος Κ.- Γεωργανής- Λάλα- Τριμπος- Μυλωνάς- Βραχάτης- Εμμανουήλ Β. -Εμμανουήλ Γ.- και Ατματζίδης.
Επόμενο φιλικό για τον Ίκαρο την Τετάρτη με την ομάδα του Ηφαίστου στο γήπεδο Τζιτζιφιών..
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply