Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο αγχωμένος Χαραυγιακός 2-1 τον Βοτανικό με αυτογκόλ στο 89′

Published

on

Παραλίγο να πάθει την ζημιά ο Χαραυγιακός που χρειάστηκε το αυτογκόλ του Δημητρίου στο 89’ για να επικρατήσει του Βοτανικού με 2-1. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με γκολ από τα. . . αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους όπου ο Καράτι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ρικούνοβ, που πήγε να γυρίσει την μπάλα στον Κωνσταντάρα, χώθηκε ανάμεσα στους δύο παίκτες γράφοντας έτσι το 0-1. Μετά την ψυχρολουσία που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους χάνοντας αρκετές κλασσικές ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο, αλλά οι Τζανέτος, Νικόλα και Πλεξίδας έστειλαν την μπάλα από πλεονεκτικό σημείο άουτ. Τεράστια ευκαιρία για το 0-2 όμως έχασαν και οι φιλοξενούμενοι αφού ο Καράτι στο τετ α τετ με τον Κωνσταντάρα έστειλε την μπάλα άουτ.

 

Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πιάσουν στον ύπνο για δεύτερη φορά τους «νερατζούρι» όταν στην αρχή του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47’ ο Κασαπάκης αστόχησε, αλλά στο 50’ ο Τσούνι «τιμώρησε» την ομάδα του Μάκη Ντέτσικα και έκανε το 1-1 για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Χαραυγιακός όμως όσο περνούσε η ώρα και δεν γινόταν το 2-1 τόσο περισσότερο αγχωνόταν με συνέπεια οι παίκτες του Αλβέρτου Παπαδάκη να γίνονται νευρικοί στην τελική προσπάθεια. Στο 80’ ο Βοτανικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 με τον Ρούσσα και αντίστοιχα στο 87’ ο Σιδέρης για το 2-1 για τον Χαραυγιακό.

 

Η «λύτρωση» για τους γηπεδούχους ήρθε στο 89’ όταν μετά την σέντρα του Τσούνι ο νεαρός Δημητρίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και με αυτό τον ανέλπιστο τρόπο οι «νερατζούρι» ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα. Διαιτητές ήταν οι Κατοίκος, Γιαννουγλίδης και Δόσης.

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Γουσούλης, Ράμμος, Ξένος, Ρικούνοβ (78’ Παπαδόπουλος Β.), Παπαδημητρίου Α. (46’ λ. τρ. Σιδέρης), Νικόλα, Μητροφάνης, Τσούνι, Τζανέτος, Κουντουριώτης (30’ Πλεξίδας)

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Καλαμάτας, Κυρίτσης, Τσοπανάς, Κατσούδας, Δημητρίου, Ντάμας, Τσαγιάννης, Ντιντίφας, Αλεξιάδης, Καράτι, Κασαπάκης (67’ Ρούσσας)

(kraptis1449@hotmail.com)

foto: sportifico.gr Xristos Xostikidis

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply