Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Αθανάσιος Ρούσαλης νέος πρόεδρος στην ΑΕ Περάματος

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ της ΑΕ Περάματος και κάνει λόγο για την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου από τον Αθανάσιο Ρούσαλης Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω


Μετά την παραίτηση για επαγγελματικούς λόγους του κ. Ευάγγελου Σαλαπατάρα, στη θέση του Προέδρου της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ εκλέχτηκε – σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό του Σωματείου – ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Ρούσαλης.
Ο πρώην Πρόεδρος παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο ως απλό μέλος, συνεχίζοντας να στηρίζει τις προσπάθειες του Σωματείου για την επίτευξη των στόχων του!
Ο Θανάσης Ρουσάλης έχει πλούσιο βιογραφικό από τον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού ασχολείται με το άθλημα εδώ και πολλά χρόνια, ειδικά δε με τις αναπτυξιακές κατηγορίες από τις οποίες έχει αναδείξει πολλά ταλέντα!
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι φίλοι της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ευχαριστούν θερμά τον πρώην Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Σαλαπατάρα που παραμένει ενεργός, συνεχίζοντας να προσφέρει στον Σύλλογο και εύχονται στο νέο Πρόεδρο κ. Θανάση Ρουσάλη «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» στο δύσκολο έργο που μόλις ανέλαβε.
Επιθυμία όλων είναι, όπως επί της θητείας αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου ο Σύλλογος ανακάμψει και επιστρέψει δυναμικά στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας Πειραιά!