Connect with us

Γ Εθνική

Ο Αστέρας Καισαριανής 4-2 την Κοζάνη

Published

on

Τη νίκη με 4-2 επί της Κοζάνης πήρε ο Αστέρας Καισαριανής, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα.

Η ενημέρωση του συλλόγου…

🔴⚪🏆𝚴𝚰𝚱𝚮 𝚳𝚬 𝚱𝚨𝚲𝚮 𝚬𝚳𝚽𝚨𝚴𝚰𝚺𝚮 𝚺𝚻𝚶 𝚻𝚬𝚲𝚬𝚼𝚻𝚨𝚰𝚶 𝚽𝚰𝚲𝚰𝚱𝚶 𝚺𝚻𝚮𝚴 𝚷𝚻𝚶𝚲𝚬𝚳𝚨Ϊ𝚫𝚨 (𝟒-𝟐)

Γκολ και θέαμα πρόσφερε η ομάδα μας στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας, καθώς επιβλήθηκε με 4-2 επί της Κοζάνης, σε παιχνιδι που έλαβε χώρα στην Πτολεμαϊδα. Οι παίκτες μας έδειξαν καλά στοιχεία, πέτυχαν τρια τέρματα, είχαν δοκάρι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό το τεχνικό επιτελείο που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες είδαν τους παίκτες να ανταποκρίνονται.

Ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις στην εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 8΄όταν Χορχε Σάκα σημάδεψε το δοκάρι της Κοζάνης.

Δυο λεπτά αργότερα ο Παύλος Μακρυγιάννης με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 1-0, ανοίγοντας το σκορ.

Με εμφανή την υπεροχή στο α’ μέρος, η ομαδα μας έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 23′ όταν ο Παληγεωργος με ωραιο σουτ σημείωσε το 2-0.

Όσο περνούσε η ώρα το συγκρότημα του Γιώργουυ Τσαμόπουλου ανέβαζε την απόδοσή του και πέτυχε και τρίτο τερμα στο 39′ χάρη σε αυτογκολ του αντιπάλου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος η Κοζάνη μείωσε σε 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι αντίπαλοι μπήκαν δυνατά μειώνοντας στο σκορ με φάουλ κάνοντας το 3-2.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα μας και πάλι κυριαρχούσε στο γήπεδο και κατάφερε να πετύχει και τέταρτο τέρμα στο 82′ με τον Αλέξανδρο Ραχιμ που έγραψε και τον επίλογο του αγώνα.

Μιχελής, Γρηγοριάδης, Πήλιος, Ρέτζο, Βλασσόπουλος, Σταμούλης, Ζέλο, Σάκο, Σάμιος, Μακρυγιάννης, Παληγεωργος.

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι: Σμυρνάκης, Πρωτονοτάριος, Παπαγεωργίου, Φουτράκης, Λάσκαρης Μπακαούκας, Ραχίμ Σταμάτης, Θεοδώρου, Μαγγανάς, Χασιώτης.