Connect with us

stoplekto

Ο Αστέρας Μαγούλας σε τροχιά τίτλου 2-1 τον Πανηλειακό

Published

on

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της βροχής που έπληξε το λεκανοπέδιο ο Αστέρας Μαγούλας ήταν ο κερδισμένος της 10ης αγωνιστικής αφού επικράτησε στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας του Πανηλειακού με 2-1 και πέρασε στην β’θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Αντώνη Πριόνα κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και επικράτησαν δίκαια.Στο τέλος οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τους πάικτες του Αστέρα για την άψογη εμφάνισή τους.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 4′ κεφαλιά του Δημητριάδη έφυγε άουτ. Στο 30′ ο Καραχάλιος ανέτρεψε τον Εβερετ μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Χρυσάφης που ανάγκασε τον Αθανασόπουλο να αποκρούσει. Στην συνέχεια στο 51′ ο Μαρίνου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή απο τον Κατσαρό ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι το κτύπησε ο Εβερετ και απέκρουσε ο Αθανασόπουλος και το δοκάρι. Ενα λεπτό αργότερα ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Δημητριάδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αθανασόπουλου 1-0. Στην συνέχεια 65′ κόρνερ του Χρυσάφη κεφαλιά του Χάλαρη πάνω απο τα δοκάρια. ΣΤΟ 72′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Χρυσάφης εκτέλεσε το φάουλ έξω απο την περιοχή απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος και ο Δημητριάδης που καραδοκούσε πέτυχε το 2-0 σε έξαλλα πανηγύρια από τους φιλάθλους του Αστέρα.

Στο 85′ ΓΚΟΛΛΛΛ ο Καραχάλιος με πέναλτι μείωσε σε 2-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κακρίδης (Κορινθίας)

Κίτρινες: Σωτηρόπουλος 22′ Εβερετ 25′ Καραχάλιος 29′ Σαραμαντάς 50′ Κολόκας 63′ Σταματέας 66′ Νομικός 72’Οικονομόπουλος 85′.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Χάλαρης(72’Αλεξίου), Ιατρού, Έβερετ, Μπιμπίρης, Στρατομήτρος, Χρυσάφης, Δημητριάδης(86’Παγώνης), Κορνελάτος, Μαρίνου, Μπεχλής(69’Οικονομόπουλος).

 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ(Στέλιος Γιαννακόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας(83’Παναγόπουλος), Νομικός, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κατσαρός(53’Μήτρου), Κυριακίδης, Π. Καραχάλιος, Σταματέας.

***Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, ο πρόεδρος του Αστέρα Αντώνης Ρόκκας, οι προπονητές Δρακόπουλος, Λινάρδος, Σπέης, ο γυμναστής Βαγγέλης Μπέκας, ο Γιώργος Κάπουας κ.α.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply