Connect with us

Uncategorized

Ο Ατρόμητος Πειραιά αέρας στην Άνω Μερά

Νίκησε 3-2 την ομάδα της Μυκόνου

Published

on

Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ατρόμητος Πειραιά αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι στο τέλος και με σκορ 3-2 να φύγει με την πολυπόθητη νίκη από τη Μύκονο κόντρα στην Άνω Μερά.

Οι νησιώτες προηγήθηκαν στο 7΄με τον Περιάλη που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 59΄ο Λοϊζίδης ισοφάρισε σε 1-1 για να «χτυπήσει» και πάλι ο Περιάλης και να δώσει προβάδισμα και πάλι στους Μυκονιάτες.

Στο 77 ο Δανασής και ο Λοϊζίδης στο 89΄ με δεύτερο προσωπικό τέρμα γύρισαν το παιχνίδι και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα των Καμινίων.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη ο Ν. Ασημομύτης για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο, αλλά και ο Μητρόπουλος για εξύβριση στον πάγκο της Ανω Μεράς.

Διαιτητής ήταν ο Χαλδαίος (Αθηνών).

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Τζιώβας): Χριστοδουλάκης, Θεοδωράκης (91′ Λεπτάκης), Χατζηπαναγιώτης, Ασημομύτης Α., Κουκάς, Μαρτίνος, Πετράι, Ντιαιέ, Περιάλης, Παπασταθόπουλος, Θεοχάρης (77′ Ασημομύτης Ν.)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Θωμόπουλος, Σταθουλόπουλος (56′ Καλικαντής), Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Νταλάκος, Μητρόπουλος, Λοϊζίδης (93′ Κεσανίδης), Μανουλίδης, Πέρρος, Δανασής (96′ Νάστος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply