Connect with us

Uncategorized

Ο Αχαρναϊκός ‘καθάρισε’ άνετα τον Ιωνικό

2-0 το σκορ

Published

on

Το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής του 9ου ομίλου βάφτηκε πράσινο, αφού ο Αχαρναικός χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία επικράτησε 2-0 του Ιωνικού. Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων, 50 από αυτούς άνηκαν στους φιλοξενούμενους, διεξήχθη ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μέσα σε ποδοσφαιρικά πάντα πλαίσια, καθώς εκατέρωθεν οι φίλαθλοι των δυο ομάδων δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα.. Το 2-0 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς, αφού οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα.

Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Φώτη Θανέλλα μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να επιβάλουν από νωρίς το ρυθμό του, κάτι που κατάφεραν. Συγκεκριμένα στο 28′ ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, με το Λαναρά να πιάνει τη κεφαλιά και να σημαδεύει το δοκάρι του Ρόππα.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο Ζούμας είχε διαφορετικά άποψη, καθώς εκμεταλλεύτηκε άριστα τη πάσα του Κοκόλη και με ψύχραιμο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ρόππα, κάνοντας το 1-0.

Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα ο Μωυσιάδης πραγματοποίησε μια απίστευτη (!) κούρσα, αφού διέσχισε όλα το γήπεδο και έφτασε στην περιοχή του Ιωνικού επιχείρησε το σουτ με το Ρόππα να αποκρούει προσωρινά, με τον Κοκόλη να παίρνει το ριμπάουντ και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Το συγκρότημα του Φώτη Θανέλλα θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, όμως η προσπάθεια του Λαναρά (51′) και του Δήμα (71′) σταμάτησα στο δοκάρι της εστίας του Ρόππα.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Ανούσου (ΣΔ Λακωνίας) βρήκε τον Αχαρναικό να πανηγυρίζει την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης (69′ Δήμας), Μανάλης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Χριστόπουλος, Ζούμας (92′ Φωτουλάκης), Νταβαρίνος, Λαναράς (85′ Δημάκης).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ρόππας, Τσιτσομήτσος, Κόκκαλης, Κουκούλας (46′ Πούτσι), Τριανταφύλλου, Μαντούβαλος, Κουμουλίδης (46′ Μυλωνάς), Επιτροπάκης, Μιχαήλ, Εμρά, Καντάρας.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply