Connect with us

stoplekto

Ο Α.Π.Ο Ακράτητος Ανω Λιοσίων συνεχίζει στον ίδιο “δρόμο”.

Published

on

Στην επιλογή, ανάδειξη και προώθηση ποδοσφαιρικών ταλέντων προσανατολίζεται και για την νέα σεζόν η ομάδα του Ακράτητου. Τα τμήματα υποδομής και το αντρικό τμήμα δουλεύουν με αυτό το πλάνο. Μετά την περσινή συμφωνία με τον γειτονικό Θρασύβουλο Φυλής για την μεταγραφή τριών νέων ταλέντων, Κοντιζάς, Μπάτση και Σιακαβάρας,ήρθε και φέτος η ώρα άλλων δυο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών να δείξουν τι αξίζουν σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Αυτή τη φορά είναι ένα άλλο σωματείο της περιοχής, ο Πανελευσινιακός Α.Ο, που θα εμπιστευθεί δυο παιδιά από τις ακαδημίες του Ακράτητου Άνω Λιοσίων.

Μετά την συμφωνία των διοικήσεων των δυο ομάδων οι ποδοσφαιριστές Βελής Χρήστος και Αγκάνοβ Αλέξανδρος τη νέα σεζόν θα φοράνε τη φανέλα του ιστορικού Πανελευσινιακού.

Η εκκίνηση για τα τμήματα υποδομής θα δοθεί στις 10 Σεπτεμβρίου από τον αρχιπροπονητή της ακαδημίας Τσάρο Δημήτρη και τους προπονητές Μαύρο Γιώργο και Λουμάκη Παναγιώτη. Εγγραφές θα γίνονται στο γήπεδο του Ακράτητου από 3 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 17.30-20.30.

 

ΑΝ.ΤΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply