Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Βασίλης Γκούμας νέος προπονητής στη Χρυσούπολη

Published

on

Την πρόσληψη του Βασίλη Γκούμα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ανακοίνωσε η Χρυσούπολη.

Το δελτίο Τύπου…

Η διοικηση του Α.Ο. Χρυσούπολη 1982 προχώρησε στην πρόσληψη νέου προπονητή για την Α’ Ομάδα, συμφωνώντας με τον 45 χρονο Βασίλη Γκούμα.

Ο Βασίλης Γκούμας θα ειναι ο αντικαταστατης του μεχρι προτινος προπονητη του Α.Ο. ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Δημήτρη Φιλίππου.

Ο Βασίλης Γκούμας, είναι 45 ετών, αποτέλεσε πρώτος προπονητής στους Λύκους Χαϊδαρίου, έχει υπηρετήσει ως βοηθός προπονητής σε Ακράτητο, Ήφαιστο, Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και για 15 χρόνια σε ομάδες αναπτυξιακής κατηγορίας αθηναϊκών συλλόγων, όπως Ατρόμητο Αθηνών, ΑΟ Χαϊδαρίου, Κένταυρο Βριλήσσιων, Μελίσσια, Α.Ο. Ιλίου, Λύκοι , Ακράτητος.

Η πολύχρονη εμπειρία του σε ομάδες αποτελεί ελπίδα ότι ο Α.Ο. Χρυσούπολης επιλέγει έναν προπονητή που γνωρίζει πώς να αναδεικνύει το δυναμικό των νέων παικτών και να τους οδηγεί στην ανάπτυξή τους.

Με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας, η διοίκηση του Α.Ο. Χρυσούπολης δείχνει τη δέσμευσή της στην προώθηση της αναπτυξιακής ποδοσφαιρικής διαδικασίας και την ενίσχυση των τοπικών ταλέντων. Η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και η επένδυση στην ανάπτυξή τους αποτελούν προτεραιότητα για τον σύλλογο, και η προσθήκη του κ. Γκούμα θα ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση καλώς ορίζουν τον κ.Γκούμα και του εύχονται καλή επιτυχία.

Πλέον στον Α.Ο. Χρυσούπολης ξεκινούν οι συζητήσεις και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς σε εντατικούς ρυθμούς.