Connect with us

Γ Εθνική

Ο Βύζαντας 0-0 με Εθνικό Γαζώρου

Μεγάλη εμφάνιση από Παναγόπουλο

Published

on

Με καλύτερο παίκτη την τερματοφύλακα του Βύζα Λεωνίδα Παναγόπουλο που έκανε σωτήριες αποκρούσεις οι κιτρινόμαυροι παραχώρησαν ισοπαλία 0-0 στην Εθνικό Γαζώρου που αδικείται απο το αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα αγωνίστηκαν χωρίς ηθικό ήταν πολύ κακός στις μεταβιβάσεις του και απογοήτευσε τον κόσμο του. Αντίθετα ο Εθνικός με διπλή ζώνη άμυνας κατάφερε να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο τέλος οι φίλαθλοι αποδοκίμασαν τους παίκτες για την άσχημη εμφάνιση. Ενώ χειροκροτήματα δέχτηκε ο πορτιέρο του Βύζαντα.

 

ΓΚΟΛ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 8′ ο Κρητικός έδωσε στον Ντιαλό που μπήκε στην περιοχή εκεί παρενέβη ο Κουκούλης και έδιωξε σε πλάγιο. Τρία λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Βλάχου πέρασε σύριζα άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη. Στο 34′ 35′ 36′ σωτήριες αποκρούσεις του Παναγόπουλου σε σούτ των Ναλμπάντη-Γκόγκα-Κατσαβάκη. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντιαλό βρέθηκε μέσα στην περιοχή τετ-α-τετ με τον Αποστολίδη δεν μπόρεσε. Στο 53′ φάουλ του Ρεκλείτη κεφαλιά του Ντιαλό απέκρουσε ο Αποστολίδης. Στο 82′ δυνατό σούτ του Διαμαντόπουλου απεσόβησε ο Αποστολίδης. Στο 90+3 δυνατό σουτ του Μπιτσάκου έφυγε άουτ.

 

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:.Μπλούνας.(Φθιώτιδας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κυριακόπουλος, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

Κίτρινες: Μουσικάκης 28′ Βλάχος 30’Κοκόλης 60′ Μερσιώτης 77′ Βελέτης 89′ Διαμαντόπουλος 90+2

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας): Παναγόπουλος, Μπιτσάκος, Κρητικός(66’Διαμαντόπουλος), Θ.Βλάχος(55’Αρναρέλλης), Μανδύλης, Ντιαλό, Ρεκλείτης, Ταμπάκης, Βελέτης, Κοκόλης(85’Ζούμας), Γρομητσάρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ(προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κοκούλης, Κατσαβάκης(82′ λόγω τραυμ.Καπίας) Μουσικάκης, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης, Ναλμπάντης, Γκόγκας(67’Κρυστάλλης), Μπεκιάρης, Ζυγκερίδης(65’Νύρλας).

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply