Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Γεράσιμος Τσιμπλάκης νέος πρόεδρος στον ΑΟ Κορυδαλλού

Published

on

Μετά την παραίτηση του προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Κορυδαλλός, κυρίου Κουλουμπαρίτση Νίκου, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, τη θέση αναλαμβάνει ο κύριος Τσιμπλάκης Γεράσιμος. Ο κ. Κουλουμπαρίτσης έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Σύλλογο και ήταν από τους πρωτεργάτες της μεγάλης ακμής των Ακαδημιών. Είναι στην Ομάδα από το 2007 και από το 2009 προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΔΣ. Το 2010 έγινε υπεύθυνος των Ακαδημιών και το 2019 εκλέχθηκε πρόεδρος. Πλέον θα συνεχίσει να προσφέρει στο Διοικητικό Συμβούλιο από άλλη θέση.

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο επέλεξε τον κ. Τσιμπλάκη Γεράσιμο να αναλάβει το τιμόνι της Ομάδας.

Ο Τσιμπλάκης Γεράσιμος βρίσκεται στον ΑΟ Κορυδαλλό από το 2012. Ξεκίνησε ως φυσικοθεραπευτής στο Σύλλογο και το 2017 ανέλαβε υπεύθυνος οργάνωσης γραφείου. Το 2019 εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο όπου βρίσκεται έως σήμερα και πλέον θα εκτελεί τα καθήκοντα του Προέδρου. Είναι ο πιο νέος ηλικιακά Πρόεδρος της Ιστορίας της Ομάδας και από τους πιο νέους Προέδρους στην ΕΠΣ Πειραιά .

Ο ίδιος ασκεί το επάγγελμα του Φυσικοθεραπευτή στο τομέα της χρόνιας αποκατάστασης και είναι εκπαιδευτικός σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολές. Επίσης, διατηρεί και μια επιχείρηση τεχνητών ανθέων και διακόσμησης στον Πειραιά.

Οι δηλώσεις του Προέδρου.

” Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ηγηθώ του Αθλητικού Ομίλου Κορυδαλλός. Ο Κορυδαλλός είναι μια σπουδαία και ιστορική ομάδα, από τις πιο παλιές του Πειραιά, όπου το 2028 θα γιορτάσει τα 80 χρόνια από την ίδρυση της! Ο Σύλλογος μας έχει μια από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα και αυτή είναι η μεγάλη μας δύναμη! Οι στόχοι της Ομάδας μας είναι πολυ μεγάλοι και δουλεύουμε καθημερινά για να τους υλοποιήσουμε. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα μέλη του ΔΣ, στο προπονητικό επιτελείο, καθώς και σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας που τη στηρίζει σε κάθε της ανάγκη. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να πραγματοποιήσουμε το όραμα μας και να φτάσουμε την Ομάδα μας τόσο ψηλά, όσο της αξίζει.”