Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ο Δημήτρης Φιλίππου είναι ο νέος προπονητής της Α.Ε Μεταμόρφωσης.

Published

on

Την πρόσληψη του Δημήτρη Φίλιππου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Μεταμόρφωσης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δημήτρης Φιλίππου είναι ο νέος προπονητής της Α.Ε Μεταμόρφωσης

Με πολύ γρήγορες και συντονισμένες ενέργειες η Διοίκηση της Μεταμόρφωσης και ο Αθλητικός Διευθυντής Άρης Γκάνιας κατάφεραν και πήραν το ‘Ναι’ του επιτυχημένου προπονητή.
Η ομάδα της Α.Ε Μεταμόρφωσης
τα βρήκε σε όλα με τον τεχνικό και συμφώνησε να συμπορευτεί μαζί του για την νέα αγωνιστική περίοδο και όχι μόνο.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο νέο πλάνο που έχει χαραχτεί και στην νέα οργανωτική δομή της ομάδας καθώς και στους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από το να είναι πρωταγωνιστικοί.
Ο Δημήτρης Φιλίππου με μεγάλη εμπειρία και πλούσιες παραστάσεις στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο , θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα μας στην κατάκτηση των στόχων που έχει θέση ο σύλλογος και να υλοποιήσει το πλάνο που έχει θεσπιστεί.
Ο Δημήτρης Φιλίππου ,ο οποίος θεωρείται ένας από τους ικανότερους τεχνικούς του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου, έχει κατά το πρόσφατο παρελθόν εργαστεί ,πετυχαίνοντας σημαντικότατες διακρίσεις με τις παρακάτω ομάδες:
Στην Χρυσούπολη, κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα, στην Αθηναΐδα Κυψέλης και στην Κηπούπολη κατακτώντας σε πέντε χρόνια δύο ανόδους σε διαφορετικές κατηγορίες.
Ο νέος προπονητής με τον ερχομό του στον σύλλογο της Α.Ε Μεταμόρφωσης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.
“Μόνο ικανοποίηση μπορώ να νιώθω για την έναρξη της συνεργασίας μου με την Α.Ε Μεταμόρφωσης.
Οι άνθρωποι όλου του συλλόγου και ο Αθλητικός Διευθυντής Άρης Γκάνιας με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή και είμαι σίγουρος για την επιλογή μου στον επόμενο σταθμό της καριέρας μου.
Βρήκα μία υγιής ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του.”
Ο Πρόεδρος της ομάδας μας Κυριάκος Δρακουλαράκος και το Δ.Σ, καλωσορίζει το νέο μας προπονητή και του εύχεται να έχει πολλές επιτυχίες στο έργο του με τα χρώματα της ομάδας μας.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν,η υπόλοιπη προπονητική ομάδα που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Φιλίππου, οι παίκτες που θα ανανεώσουν από τον βασικό περσινό κορμό καθώς και κάποιες νέες προσθήκες παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα σε σημαντικό βαθμό.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΟΝΟ ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ