Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Εθνικός κυπελλούχος ΕΠΣΠ 2-0 τον Ίκαρο Καλλιθέας

Published

on

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Εθνικός Πειραιά σήκωσε το Κύπελλο Πειραιά, επικρατώντας με 2-0 του πρωτοεμφανιζόμενου σε τελικό Ίκαρου Καλλιθέας, στον 53ο τελικό της διοργάνωσης που διεξήχθη το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στο γήπεδο του Σχιστού.

Ο Ίκαρος μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και έχασε καλές ευκαιρίες στο 2′ με σουτ του Τρικαμηνά, στο 6′  από φάουλ του Παρασκευά Νομικού και στο 24′  με τον Γιάννη Γραίο.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο όμως Εθνικός υπερίσχυσε στον αγωνιστικό χώρο, έχασε διαδοχικές ευκαιρίες με τον Πολύζο στο 31′, τον Γεωργούση στο 33′ και τον Νιφορόπουλο στο 35′ και στο 39′, πριν βρει τον δρόμο για τα δίχτυα ο Χατζηκυριάκος στο 40′ για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός ήταν φανερά ανώτερος , στο 71′ ο Γεωργούσης σημάδεψε  το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γραίου και στο 81′ μετά από ωραία ενέργεια του Νιφορόπουλου ο Ερέρα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0

Διαιτητής ήταν ο Γιανναράκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Νίκος Παντέλης) Χιώτης, Ιμεραλιλάϊ (69′ Μαλάϊ), Κουτσουδάκης, Χατζηκυριάκος, Τρουμπούλος, Σκεντεράϊ, Γεωργούσης (69′ Λαμάϊ), Πολύζος, Νιφορόπουλος (82′ Σέχου), Τσιάβος (46′ Ερέρα), Παγώνης (46′ Φερεκίδης).

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κώστας Καραδήμος) Γραίος Γ., Παπακοσμάς, Καραουλάνης (66′ Ηλιόπουλος, 90′ Μαγουλάς Μ.), Ναυπλιώτης, Τσαρούχας (90′ Μαγούλας Παναγής), Πλέσσας, Ανδριόπουλος, Γραίος Γιάννης, Τρικαμηνάς (66′ Τριμίτσης, 85′ Μιχαλακάκος), Νομικός Παρασκευάς, Νομικός Παν.

foto –  Πηγή – Εφ. Κοινωνική