Connect with us

stoplekto

Ο Ερμής το ντέρμπι του Κορυδαλλού 3-2 τον Αετό

Published

on

Σπουδαίο αποτέλεσμα, τόσο σε επίπεδο βαθμών όσο και ψυχολογίας, πέτυχε ο Ερμής Κορυδαλλού, που επικράτησε με 3-2 του Αετού σε ένα ντέρμπι γεμάτο ένταση και συγκινήσεις.

Η αναμέτρηση προσέφερε τα πάντα: πέντε γκολ, συνεχείς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, δυνατές προσωπικές μονομαχίες και στιγμές υψηλής έντασης, που κορυφώθηκαν με αποβολές. Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν αποφασισμένοι, διεκδικώντας μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα.

Το πάθος και η ανταγωνιστικότητα κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τις δύο πλευρές να παλεύουν σε κάθε φάση, δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι. Ένα παιχνίδι που στάθηκε αντάξιο της παράδοσης των δύο ομάδων και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χαρίζοντας στον Ερμή μια νίκη μεγάλης σημασίας.

Τα τέρματα του Ερμής σημειωσαν οι Φρυγανιώτης στο 10′ , Ψαρρός στο 32′ και Ντόνε στο 40′

Για τον Αετό σκόρερ αναδείχθηκε ο Σιδηρόπουλος που βρήκε στόχο στο 19′ και 46′ .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 25′ ο Χύκα αποβλήθηκε με δευτερή κίτρινη κάρτα, και στο 69′ οι Φυσαράκης και Τσολάκου με απευθείας κόκκινη.

Διαιτητής ήταν ο Αλατσάκης Γ..

Ερμής Κορυδαλλού: Καραδήμας, Ψαρρός, Wszola Μ., Γραμματόπουλος, Παπαθανασάκης, Οξύνογλου, Σταύρου(84′ Καρατζάς), Μπάλλα(58′ Γραμματόπουλος), Φρυγανιώτης(67′ Vertommen),  Ντόνε, Τσολάκου.

Αετός Κορυδαλλού: Καραγκιολίδης, Σταματελάτος, Φυσαράκης, Χύκα, Σιδηρόπουλος, Κομητάς,  Μύρκος, Χονδρουδάκης, Κωστόπουλος, Δεμενόπουλος(46′ Γερολυμάτος), Ντούνης.