Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Καζαντζής καθάρισε και τον ψυχωμένο Αττικό

Published

on

Ασταμάτητος ο Γιώργος Καζαντζής καθάρισε και τον ψυχωμένο Αττικό στο Ρουφ για τα Σούρμενα που επικράτησαν 3-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Με ακόμη δύο γκολ, ο 36χρονος επιθετικός έφτασε τα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα σε επτά συμμετοχές. Στην βαθμολογία, οι ‘ροσσονέρι’ έπιασαν ξανά στην τρίτη θέση τον Θρίαμβο Αθηνών με 37 βαθμούς, ενώ οι ‘πράσινοι’ έμειναν προτελευταίοι στους επτά.

Το πρώτο γκολ για τον Καζαντζή ήρθε στο 30′ χάρη στην διπλή προσπάθεια του έμπειρου άσου, ο οποίος είδε, αρχικά, τον Ξυδιά να αποκρούει. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Δημογιάννης αποδέχθηκε την πάσα του Αναστασόπουλου και με λίγη τύχη (η μπάλα βρήκε στον Κουλουκτσή) πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 70′ μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Κανελλόπουλου ύστερα από κόρνερ του Μπούζα. Στο επόμενο λεπτό, ο Καζαντζής σημάδεψε το δοκάρι, αλλά στο 76′ δεν λάθεψε γράφοντας το 3-1, πάλι, με διπλή προσπάθεια λόγω Ξυδιά. Στην συνέχεια, το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Θοδωρή Τάμπα ήταν να μειώσει στο 88′ με δράστη εκ νέου τον Κανελλόπουλο έπειτα από σέντρα του Κανέλλου.

Διαιτητές: Σταυρόπουλος Γ., Μητράκος Α., Χρυσάφης Χ.

Αττικός (Θοδωρής Τάμπας): Ξυδιάς, Γραμματικόπουλος, Κουγιουμιτζάκης, Κουλουκτσής, Κανελλόπουλος, Μπούζας (84′ Παναγόπουλος), Λαπαρδάς (56′ Συριόπουλος), Μέτσο, Κανέλλος, Τσιπάς (66′ Καπαρδέλης), Κοτούλιας.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Τσιτσίλιας, Πρέκας, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακύρης, Λίτσας, Αναστασόπουλος (65′ Ζιώγας), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης (56′ Θεοδώρου), Γιαννόπουλος (85′ Γκοβίλας).