Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο… κακός του δαίμονας! – Το Γαλάτσι 1-0 τον Ιάσονα

Τον… πλήγωσε ο Καστρίτης!

Published

on

Πριν ξεκινήσει η εν λόγω αναμέτρηση το συγκρότημα του Σάκη Σάσσαλου είχε γνωρίσει όλη κι όλη μια ήττα στο πρωτάθλημα από την ομάδα του Γαλατσίου. Ωστόσο το… πάθημα δεν έγινε μάθημα απ’ ότι φαίνεται στο σωματείο των δυτικών προαστίων, το οποίο χθες παρά την πληθώρα ευκαιριών που δημιούργησε γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Γαλάτσι. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν έχει και πολύ σημασία για την ομάδα του Ιλίου η οποία έχει το μυαλό της στα… μπαράζ ανόδου. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο για τους Γαλατσιώτες, καθώς με αυτό το… τρίποντο μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι με τη συμπλήρωση 5′ στην αναμέτρηση ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, ο Καστρίτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Ιάσονα και με πλασέ έγραψε το 1-0, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ της συνάντησης. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αναζήτησαν την ισοφάριση, όμως πότε η αδράνεια στην τελική προσπάθεια, πότε η επεμβάσεις του Φραγκουλόπουλου στέρησαν από τους πρωτοπόρους βαθμούς. Μάλιστα ο τερματόφυλακας του Γαλατσίου πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στο 66′, καθώς απόσωβησε την κεφαλιά «ψαράκι» του Θανόπουλου,κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Περράκης με βοηθούς τους Απτόσολγου και Κάτοικο.

 

ΙΑΣΟΝΑΣ: Μπραϊλάρι, Τσάτσα, Μιχαλόπουλος (78′ Μπότσας), Κούρος, Μανάρας, Μανωλιάδης, Κανελλίνι, Μαυρομάτης, Παππάς (46′ Λαμπρινάτος), Θανόπουλος, Χωριανόπουλος (57′ Σίμος).

 

ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Ρικούνοφ, Φετάνης, Κοσκινάς, Σπανός, Μπέρμπεκ, Ζούκας (46′ Καφάσης), Παπαβασιλείου (90′ Γκολόσι), Καστρίτης (73′ Μποζινάκης), Παπαναστασίου, Χατζηανδρέου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΤΡΑΣ

Eπιμέλεια: Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply