Connect with us

stoplekto

Ο Κρόνος “έφαγε” τα Πετράλωνα

Published

on

Ένας ψυχωμένος Κρόνος Αθηνών κατάφερε να πάρει τρίποντο στο γήπεδο Ρουφ επί των Πετραλώνων με 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή έχασαν ευκαιρίες αλλά στο τέλος χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι.

Το  χρυσό γκολ πέτυχε ο αρχηγός του Κρόνου Πούλιος στο 54΄ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ Καπακτσόγλου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 66′ ο αρχηγός των φιλοξενούμενων αποχώρησε τραυματισμένος και το περιβραχιόνιο του αρχηγού πήρε ο Σκρέττας.

Τα Πετράλωνα  στο 79′  σε σουτ του Ρόκο η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι.

Στο 52′ και στο 53′ μετά από ισάριθμες ασίστ του Παπαδάκη ο Κουτσουρούπας και στις δύο περιπτώσεις αστόχησε από μισό μέτρο.

Στο 87′ ο γκολκίπερ Κολονέλος απεσώβησε την ισοφάριση σε τετ-α-τετ κεφαλιά του Παπαδάκη ενώ στην συνέχεια της φάσης ο επερχόμενος Γαζής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητές Αργυρός, Πέρρος, Κούλης.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ:Καπακτσόγλου, Μεμπελίκας(56′ Γαζής), Παγίδας, Κατσιγιάννης, Φλωράκης, Πλάκας, Παπανδρέου, Τζαβάρας(46′ Κυφωνίδης), Γκιόλας(60′ Ρόκο), Παπαδάκης, Κουτσουρούπας.

 ΚΡΟΝΟΣ Αθ.:Κολονέλος, Τρούλης, Σιμόνη(46′ Θεοδωρόπουλος, 89′ Κίτρινος), Σκρέττας, Παπανδρέου, Ρακιτζής, Στακάϊ, Π. Σ. Ασημακόπουλος, Πούλιος(66′ λ.τ. Π.Α. Ασημακόπουλος), Μπίκοβ, Παπανικολάου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply