Connect with us

stoplekto

Ο κόσμος στο πλευρό της Προοδευτικής

Published

on

Εκατοντάδες φίλοι της Προοδευτικής με καπνογόνα και βεγγαλικά βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην προπόνηση της ομάδας και αποθέωσαν τους παίκτες ζητώντας επιτακτικά τη νίκη στον αυριανό αγώνα με το Αιγάλεω .

Η κίνηση αυτή του κόσμου των «βυσσινί» θύμισε παλιές καλές εποχές . Αγωνιστικά ο Βασίλης Σπάθας με τον συνεργάτη του Κώστα Λαμπαδάριο δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα .

Ο πρόεδρος της Προοδευτικής κ. Βασίλης Κατσαρός αναφορικά με τον αυριανό  αγώνα έκανε την  εξής δήλωση: «Όλη η οικογένεια της Προοδευτικής ζεί και αναπνέει στον παλμό αυτού του μεγάλου αγώνα απέναντι σε μια εξίσου ιστορική ομάδα την οποία χαιρετίζουμε και θα φιλοξενήσουμε.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ομάδα μας με την  συμπαράσταση του λαού της, μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου μας.

Χαιρετίζουμε την διαιτητική τριάδα των κ.κ. Μιχαηλίδη, Φίλου, Παγγούρα από την Βοιωτία, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους, ελπίζοντας το αυτονόητο, δηλαδή ότι θα αποδώσουν δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζουμε στον φίλαθλο κόσμο  της ομάδας μας ότι την Κυριακή θα πρέπει να είναι ο 12ος παίχτης της Προοδευτικής, όμως θα πρέπει να έχει στη σκέψη του, ότι με κάθε τρόπο θα πρέπει να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας μας.»

* Tεράστια ζήτηση  παρουσιάζει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με το Αιγάλεω, κι είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και χθες το απόγευμα είχαν “φύγει” περισσότερα από 700 εισιτήρια.

Σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχισθεί από τα ταμεία του γηπέδου Νικαίας τις ώρες 11.00- 14.00 και  5 μ.μ.- 9 μ.μ.

* Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Προοδευτικής εύχεται στην ομάδα καλή επιτυχία στα μπαράζ και άνοδο στην Γ’ Εθνική .