Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Κώστας Σκλάβος με τα χρώματα του Αίαντα Σαλαμίνας

Published

on

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για ενίσχυση του ροστερ ο Αίας Σαλαμίνας προχώρησε στην απόκτηση του Κώστα Σκλάβου. Αναλυτικά αναφέρει.


Το Δ.Σ. του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ΄΄ ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του 19χρονου Ποδοσφαιριστή ΚΩΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΥ !
Πρόκειται για έναν ταλαντούχο εξαιρετικό Ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από το Νέο Ικόνιο, στην συνέχεια επόμενος σταθμός ήταν η Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών όπου και αγωνίστηκε με επιτυχία έως και την Ηλικιακή Κατηγορία Κ19, έχοντας παράλληλα αγωνιστεί με τα χρώματα της Γαλανόλευκης, στην Εθνική Ελλάδος Κ15 & Κ17, ενώ τελευταία Ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Προοδευτική στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Ποδοσφαιριστής είναι ο Γιος του έμπειρου Πειραιώτη Προπονητή, ενός γνώριμου ανθρώπου στον φίλαθλο κόσμο της Σαλαμίνας, του κ. Μπάμπη Σκλάβου.
Οι δηλώσεις του Ποδοσφαιριστή για την Μεταγραφή του στον Σύλλογο μας : ΄΄ Είναι μεγάλη μου χαρά & τιμή που βρίσκομαι στο ιστορικό σωματείο του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον Φίλαθλο Κόσμο της Ομάδας, είναι ότι θα δώσω τα πάντα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία !!!
Τον καλωσορίζουμε , και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, με την φανέλα του ιστορικού Αίαντα Σαλαμίνας !