Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Μακρής ανέλαβε στο Χαϊδάρι..

Published

on

Στην αναβάθμιση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου κ. Γιώργο Μακρή προχώρησε η διοίκηση της ομάδας του Χαϊδαρίου καθώς πρότεινε στον εν λόγο τεχνικό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας μετά και την απομάκρυνση του κ. Δέδε. Ο κ. Μακρής δέχθηκε σήμερα την πρόταση και ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Βοηθός του κ. Μακρή θα είναι ο κ. Δημήτρης Βουλέλης, ένας άνθρωπος που έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με τον κ. Μακρή στις ακαδημίες του συλλόγου. Η συνεργασία τους στο παρελθόν είναι αυτή που έχει αναδείξει πληθώρα ταλέντων στα μικρότερα σε ηλικία τμήματα και θεωρείται σίγουρο ότι πολύ σύντομα ο Α.Ο.Χ. θα ξαναμπεί στο δρόμο των επιτυχιών και της ανάδειξης νέων άσων για το Χαϊδάρι. Η διοίκηση, πιστή στη φιλοσοφία της δημιουργίας μιας νεανικής και ανταγωνιστικής ομάδας που θα ψάχνει πάντα τη διάκριση, παρέδωσε τα ηνία σε ένα νέο άνθρωπο, γέννημα θρέμμα της ομάδας του Χαϊδαρίου. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την ίδια συνταγή ακολούθησε η ομάδα των δυτικών προαστίων περίπου πριν από 10 χρόνια, όταν τότε ο κ. Χαντζής είχε δώσει τα ηνία σε έναν άλλο χαϊδαριώτη προπονητή από τις ακαδημίες, τον κ. Παπακώστα, με τα γνωστά σε όλη την Ελλάδα αποτελέσματα.

Ο κ. Μακρής στις πρώτες του δηλώσεις ως πρώτος προπονητής τόνισε: “Η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου μου έκανε μια πολύ τιμητική πρόταση που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Αναλαμβάνω την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, θεωρώ όμως ότι αν συνεχίσουμε τη δουλειά μας πάνω στις αρχές και τη φιλοσοφία που έχει εδώ και χρόνια ολόκληρο το οικοδόμημα του Α.Ο. Χαϊδαρίου, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο. Η ομάδα μας έχει πολύ ταλέντο και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να το βγάλουμε σύντομα στον αγωνιστικό χώρο.”

Σήμερα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο “Τ. Χαραλαμπίδης”. Στο ιατρικό δελτίο τώρα ελαφρά τραυματίες είναι οι Χριστούλης και Σπυρόπουλος που αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να είναι στην διάθεση του νέου τους προπονητή, αύριο οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό, ενώ την Πέμπτη το απόγευμα η προπόνηση θα γίνει στις 5:00 μ.μ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply