Connect with us

stoplekto

Ο Μανδραϊκος 4-1 στο Χιλιομόδι..

Υποβιβάζεται ο Ατρόμητος

Published

on

Στο τοπικό της Α’ ΕΠΣ Κορινθίας θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ύστερα από την… καταδικαστική εντός έδρας ήττα που γνώρισε από τον Μανδραϊκό με το ευρύ 4-1. Με την συμπλήρωση 2′ στην συνάντηση ο Αργυρίου έδωσε το προβάδισμα στο σωματείο από την Δυτική Αττική. Ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση,καθώς ο Κουσκουνάς 4′ αργότερα έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 39′ ο Τουρνάς είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Σκούπα, όμως στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στους ”νεοφώτιστους”. Στο 55′ το συγκρότημα του Παντελή Κουρούπη έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Μυργιώτης σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Τσουκαλά. Στο 70′ ο Αλημπάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να έρθει ο Μεϊμαρίδης στο 88′ και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Διαιτητής ήταν ο Γκοτσόπουλος (Αχαϊας).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σκούπας, Μαστρογιαννόπουλος (55′ Δράκος), Μπίγκος, Πανακούλιας, Κορδαλής, Τσουμάνης, Ξύδης, Κριαράς, Κουσκουνάς, Μυργιώτης (61′ Κοντογιάννης Θ.), Γεώργαρης (46′ Γόγολας)

 

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τσουκαλάς, Κάτσος, Μαρκάκης (89′ Γεωργιάδης), Παπαπαναγιώτου, Χέλης, Χειμωνίδης (77′ Πετράς), Τουρνάς, Κωνσταντινίδης, Αργυρίου, Αλημπάς, Πλαβούκος (71′ Με¨?ιμαρίδης).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply