Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Μανώλης Χαρόπουλος στο τιμόνι του Πυθαγόρα Περάματος

Published

on

Η ομάδα του Πυθαγόρα Περάματος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Μανώλη Χαρόπουλο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της.
Ο καταξιωμενος coach διπλωματούχος προπονητής UEFA B, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση αφού υπήρξε απόλυτη ταύτιση σε φιλοσοφία, πλάνο και στόχους.
Ο κ. Χαρόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Έχει εργαστεί σε αναπτυξιακά τμήματα μεταξύ άλλων του Απόλλωνα Σμυρνης (Κ16), του Ιωνικού Νικαιας (Κ16) και της Προοδευτικής (Κ18), καθώς και σε τμήματα των ομάδων της Δραπετσώνας, της Χαραυγής, του Πήγασου και του Αργοναύτη.
Έχει επίσης διατελέσει στο παρελθόν Β’ προπονητής στην ανδρική ομάδα του Κερατσινίου (Γ’ Εθνική) καθώς και προπονητης στις ομάδες του Πήγασου Αγ. Διονυσίου (Γ Πειραιά) , του Ολυμπιακού Περάματος (Γ’ Πειραιά και άνοδος στη Β’ Πειραιά), του Ν.Ικονιου (Β’ Πειραιά), ΑΕ Περάματος (Β’ Πειραιά) κ.α.
Στην ομάδα μας συνεργάστηκαμε ξανά το 2021 διακόπτοντας απότομα λόγω της πανδημίας.
Ένας προπονητής που “αρέσκεται” στη δημιουργία και ανάδειξη νέων ταλέντων και ποδοσφαιριστών και την υγιή ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού.
Τον καλοσωριζουμε για άλλη μια φορά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.
Η Διοίκηση θα είναι δίπλα του σε ο,τι χρειαστεί για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.
Καλώς ήρθες coach στην οικογένεια του Πυθαγόρα!