Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Μιθριδάτης εγκαινίασε τα νέα του γραφεία

χειρουργήθηκε από τον Χρ. Δάρα ο Φιλίδης

Published

on

Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση ο Μιθριδάτης εγκαινίασε τα νέα γραφεία του που βρίσκονται στο γήπεδο Ρέντη.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Μάλαμας ο πρόεδρος του Αθλητικού  Οργανισμού του Δήμου Σπύρος Νικολάκης.

Την ΕΠΣ Πειραιά εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Στέλιος Μπρατσόλης , ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Κώστας Χολέβας,  και το μέλος Κώστας Κωστάκης , καθώς και ο Γιάννης Καραπιδάκης από την Επιτροπή Διαιτησίας.

Στους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν άφθονα σουβλάκια , βότκα και αναψυκτικά .

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Μιθριδάτη Παναγιώτης Κεσανίδης τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η αξιοποίηση των αρκετών ταλέντων που υπάρχουν στις ακαδημίες του συλλόγου και  λειτουργούν άψογα.

*Χειρουργήθηκε με επιτυχία σε χιαστούς και μηνίσκο ο 16χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Άγγελος Φιλίδης. Την επέμβαση έκανε δωρεάν ο διακεκριμένος χειρούργος ορθοπεδικός Χρήστος Δάρας τον οποίο ευχαριστεί θερμά η διοίκηση του Μιθριδάτη όπως και την πρόεδρο της Υγειονομικής επιτροπής της ΕΠΣΠ Λέλα Αθανασοπούλου για το τεράστιο ενδιαφέρον της .

*Δυο μεταγραφές ενός στόπερ και ενός αριστερού μέσου θα πραγματοποιήσει ο Μιθριδάτης.

*Αρχίζουν προπονήσεις από την προσεχή εβδομάδα οι Ανδρεάδης και Αξιονίδης που λόγω σοβαρών τραυματισμών απείχαν από τις προπονήσεις για τέσσερις και τρεις μήνες αντίστοιχα.

ΑΝΤ.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply