Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ο Μπότσης ανέλαβε στις Μικτές της ΕΠΣΔΑ

Published

on

Ο Γιάννης Μπότσης θα είναι τελικά ο νέος προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣΔΑ. Η συνεργασία με τον εν λόγω τεχνικό κλείστηκε στα γραφεία της Ενωσης στην Ηρώων Πολυτεχνείου αφού έδωσαν τα χέρια με τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Τζανόπουλο.

Ο Γιάννης Μπότσης είναι ένας πετυχημένος προπονητής και δουλεύει μεθοδικά με πειθαρχία και συγκαταλέγεται σαν ο καλύτερος νέος κόουτς στην Δυτική Αττική και όχι μόνο.

Σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησε σε ηλικία 15 χρονών απο τον Μανδραικό, μετά αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Πειραιά και πήρε το πρωτάθλημα Νέων, ακολούθησαν οι ομάδες της Καλλιθέας(β’Εθνική), Λεβαδειακός(Α’Εθνική), Ατρόμητος Περιστερίου(ΓΈθνική), Αιγάλεω(ΓΈθνική), Χαιδάρι(ΓΈθνική), Παναυπλιακό(ΓΈθνική), Πανηλειακό(ΓΈθνική), Βύζα, Κερατσίνι, Χανιά.

Ακόμα υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων, Ελπίδων, Προελπίδων, Παίδων.

Είναι προπονητής τίτλων αφού έχει εργαστεί με επιτυχία στον Απόλωνα Ποντίων Ασπροπύργου με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στην Β’ κατηγορία τον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου που στέφθηκε πρωταθλητής, τον Ατταλο Νέας Περάμου, τον Ασρόπυργο, και στις Βρασιές με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο στην Αρκαδία.

…Εν τω μεταξύ σήμερα στο γήπεδο Παραλίας Ασπροπύργου στις 16:00 ξεκινούν την προετοιμασία τους οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΔΑ.

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply