Connect with us

Uncategorized

Ο «Πάνθηρας»… δάγκωσε στο «Γεντί Κουλέ»..

*

Published

on

Με ένα σπουδαίο «διπλό» κατάφερε να αποδράσει από το «Γεντι Κουλέ» ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του γηπεδούχου ΟΦΗ.

 

Έτσι οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τους 26 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα, πετυχαίνοντας την τρίτη τους νίκη μακριά από τη Νέα Σμύρνη (σ.σ. οι άλλες δύο με Παναιτωλικό και Κέρκυρα).

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή του αγώνα, ωστόσο ο Πανιώνιος κρατούσε με σχετική ευκολία το «μηδέν» στην εστία του.

 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 28’, όταν ο Ζόρντι Λόπεζ έκανε το σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του και ήταν αυτός που γινόταν απειλητικός προς την εστία του ΟΦΗ.

 

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης «πετούσε» φωτιές σε κάθε επίθεση της και αφού πρώτα οι Αντούνιες, Σκέμπρι και Ντιμπαλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, ήρθε τελικά ο Πιερ στο 83’ και με κεφαλιά πέτυχε το τέρμα που χάρισε στην ομάδα του την πολύ σημαντική νίκη.

Στη συνέχεια ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το «τρίποντο».

 

*Στο 85’ ο Σκέμπρι του Πανιωνίου είδε την κόκκινη κάρτα, για εκτός έδρας πάτημα στον Ταυλαρίδη.

 

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης (λ.τ. Σαχσανίδης), Πίτσος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Βερόν (59’ Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ (65’ Ουκάρ), Καμπάνταης.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Αντούνες, Πιερ, Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Ρόβας, Μενδρινός (90’ Κουλουχέρης), Αναστασόπουλος (69’ Μιλοβάνοβιτς), Σκέμπρι, Ντιμπαλά (90’+4’ Πετκάκης).

 

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply