Connect with us

Uncategorized

Ο Παναργειακός 4-0 την Κύμη..

Πήρε ανάσα ο Παναργειακός..

Published

on

Σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήρε χθες το απόγευμα ο Παναργειακός που επικράτησε με το ευρύ 4-0 του ΑΟ Κύμης, με τις δυο ομάδες να συγκατοικούν πλέον στην 7η θέση της βαθμολογίας, καθώς έχουν συγκεντρώσει από κοινού 22 βαθμούς. Κυρίαρχο στοιχείο του α’ μέρους ήταν η μετριότητα, με τους τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου, ήρθε το τέρμα του Κολλιάκου στο 40′ το οποίο έδωσε το προβάδισμα στους «λύκους». Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Τζιέρη πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 61′ ο Κουτσοδήμος έδωσε αέρα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους, σημειώνοντας το 2-0. Στο 88′ ήταν η σειρά του Λιάρου να δει το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα το σκόρερ, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 92′ ο Πρίφτης! Διαιτητής ήταν ο Κακρίδης (ΣΔ Κορινθίας)

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Νότης, Σοφός, Ιασωνίδης, Φίλης, Λιάρος, Τριμπόνιας (60′ Πρίφτηε), Γκίκας (62′ Μπόμπος), Δρυμούρας, Κολλιάκος, Κουτσοδήμος (75′ Δρούλιας)

 

ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Γεραντώνης (82′ Κόκκος), Κύρου, Κραβαρίτης (65′ Τσαλιαγκός), Αναστασίου Ι. (76′ Μάλλιος), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης, Τσάγκος

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply