Connect with us

3ος Όμιλος

Ο Πανελευσινιακός 2-0 στο Λουτράκι (φωτο)

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Πανελευσινιακός με 2-0 επί του αήττητου μέχρι σήμερα ΑΟ Λουτρακίου και πλησίασε την κορυφή. Οι «σταχυοφόροι» πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος άνοιξαν το σκορ στο 60’ με τον Παπαπαναγιώτου, ο σκόρερ των φιλοξενούμενων αφού υποδέχθηκε την μπάλα στην περιοχή από φάουλ του Ρούσεφ «εκτέλεσε» σε πρώτο χρόνο τον τερματοφύλακα Καλλιακμάνη  πραγματοποιώντας το 0-1.

Επτά λεπτά αργότερα ο Κουσκουνάς με κεφαλιά μετά από κόρνερ του δραστήριου Ρούσεφ και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα την οριζόντια δοκό της εστίας των «οράνιε» σφράγισε την νίκη για την ομάδα του Γιώργου Μαραντά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο τέλος να αντιδράσουν χωρίς τελικά να τα καταφέρουν καθώς στο σημερινό ματς έμειναν μακριά από το «καλό τους πρόσωπο»

Διαιτήτευσε η Λαμπαδαρίου (Ένωση Πειραιά)

 ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλλιακμάνης, Νώτης (35 λ.τρ. Παπουτσής), Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος, Σουσούνης, Πέτρου, Χρυσαφίδης (73′ Δημάκης), Ζερβός (76′ Διαμαντόπουλος), Αποστολάκης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Τσαλκιτζίδης, Κωνσταντινίδγης, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Έβερετ, Ριζογιάννης, Δουκάκης (85′ Γεωργούλης), Μακρίδης, Κουσκουνάς, Ρούσεφ (75′ Γκουτσούλας), Τσουμάγκας (41′ Μεχμέτογλου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply