Connect with us

Uncategorized

“Ο Πανιώνιος δεν έιναι πυροτέχνημα”

Δηλώσεις του Β. Λαμπρόπουλου

Published

on

Ο παίκτης του Πανιώνιου, Βασίλης Λαμπρόπουλος, που πέτυχε το νικητήριο τέρμα στην αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στο ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του «Nova sports fm» και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, στο προπονητή του Δημήτρη Ελευθερόπουλο, αλλά και για το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στους «κυανέρυθρους». Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας άσος. «Στόχος όλοι μας είναι να σωθούμε όσο το γρηγορότερο, ακόμη έχουμε μπροστά μας ενάμιση γύρο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Χαίρομαι που είμαι μέρος σε αυτή την ιστορική ομάδα, θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να καθιερωθώ και από εκεί και πέρα ότι γίνει. Με έχει βοηθήσει πολύ, μου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου. Με βάζει και βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Με βοηθάει μου δείχνει εμπιστοσύνη. Πρέπει να δείχνω τον καλύτερο μου εαυτό. Σίγουρα στη Λιβαδειά μείναμε πίσω, αντιδράσαμε λάθος και δεχτήκαμε και άλλα γκολ. Με τα Γιάννινα δείξαμε όλοι χαρακτήρα, από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας. Είχαν φάσεις οι αντίπαλοι, αλλά από το 20΄και μετά ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Υπάρχει πολύ όρεξη και από την τεχνική ηγεσία και από τους παίκτες. Ακόμη, υπάρχουν και 100 τρελοί που μας υποστηρίζουν στα εντός και στα εκτός παιχνίδια, μετά πανηγυρίζουμε μαζί. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Πλέον επειδή είμαστε 27 Έλληνες, είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο μας βοηθάει και ο προπονητής». Στη συνέχεια ο Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο, αλλά και για τα σχόλια περί πυροτεχνήματος:

«Είναι θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια μέχρι την Πέμπτη, ξέραμε από την αρχή την κατάσταση. Από την άλλη, ο Δεκέμβριος είναι κοντά και όποιος δεν θέλει να συνεχίσει είναι δικαίωμα του».

«Μετά το 3-0 στη Λιβαδειά πολλοί λέγανε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν χειρότερα, μετά περιμέναμε το παιχνίδι την ΑΕΚ γιατί δεν είμαστε πυροτέχνημα. Έχουμε δείξει την ικανότητα να παίρνουμε αποτελέσματα. Με την ΑΕΚ μπήκαμε αγχωμένοι, αλλά δείξαμε πως αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη». Είπε μεταξύ άλλον ο νεαρός οπισθοφύλακας

 

Φιλικό με Εθνικό Αστέρα

Τον Εθνικό Αστέρα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στην Καισαριανή ο Πανιώνιος, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 5:00 το απόγευμα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δεν θέλει οι παίκτες του να χάσουν την «φόρμα» που έχουν λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Παράλληλα, να τονίσουμε πως σήμερα οι παίκτες του «Ιστορικού» είχαν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις αύριο το απόγευμα στις 5:00. Η εκγύμναση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης.

Έγραψαν ιστορία οι παίκτες του «Ελέ»

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν ο άπειρος στη προπονητική Δημήτρης Ελευθερόπουλος και τα «πιτσιρίκια» του Πανιώνιου, ξεκινούσαν να προετοιμάζονται για την σεζόν που διανύουμε, κανένας δεν πίστευε πως θα πραγματοποιούσαν το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών, γράφοντας τα ονόματα τους με χρυσά γράμματα στη ιστορία του σωματείου. Μάλιστα, οι παίκτες του «Ελέ» άφησαν πίσω τους την ομάδα του Τζο Μάλετ η οποία την σεζόν 1970-1971 ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα την οποία δέχτηκαν από τον Ολυμπιακό την 6η αγωνιστική στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκείνη την σεζόν, οι «κυανέρυθροι» τερμάτισαν στη 2η θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, κερδίζοντας τη συμμετοχή στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply