Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Παννεαπολικός ελπίζει για άνοδο 3-1 τους Λέοντες Καμινίων

Published

on

Το καθήκον του έκανε ο Παννεαπολικός που επικράτησε του Λέοντα Καμινίων με 3-1 στο γήπεδο του Περάματος και θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική την Θύελλα Μοσχάτου σε ματς που θέλει μόνο την νίκη για να ελπίζει σε άνοδο περιμένοντας φυσικά την απόφαση για τον αγώνα με τα Αστέρια που διεκόπη στο 90’.    .

Στο παιχνίδι μετά από ένα άκαρπο πρώτο μέρος ο Παννεαπολικός άνοιξε το σκορ στο 47’ με τον Κοκοκκύρη και δέχθηκε την ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα από τον Νομικό (1-1), με την ομάδα της Νίκαιας να σημειώνει το 1-2 στο 66’ με τον Συσκαμάνη και να παίρνει την νίκη με 1-3 στο 89’ από τέρμα του Κωνσταντιτνίδη.

Στο 89’ αποβλήθηκε ο Κοκοκκύρης με κόκκινη κάρτα για άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα..

Διαιτητής ήταν ο Αλατσάκης.

Λέοντες Καμινίων:  Παπαχρήστου, Μπακέλας(90’ Γεωργιάδης), Σκούρτη(80’ Οστέι), Κουτσούμπας, Τσάτσης(80’ Κόκκωρης), Διαμαντόπουλος, Καραγιάννης(55’ Καλής), Αλεξέλης, Κεκάκος, Μίτρε, Κωνσταντάρας(55’ Αζέρ).

Παννεαπολικός: Οικονόμου,  Βουμβάκης, Τζαραντάντ, Ανδρικάκης, Συσκαμάνης, Τσιριγώτης(86’ Φραγκομανώλης), Μαλλιάδης, Χαντζηανδρέου, Κωνσταντινίδης(92’ Πέττας), Ρενιέρης(46’ Κοκοκκύρης), Νομικός.