Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ο Παντζιτζιφιακός 4-2 την Θύελλα Μοσχάτου που “φωνάζει για Πετρίδη

Published

on

Ο Παντζιτζιφιακός ήταν ο νικητής της αναμέτρησης με την Θύελλα στο Μοσχάτο καθώς επικράτησε με 4-2 με τους Τζιτζιφιώτες να βρίσκονται στην δεύτερη θέση στην κατάταξη του 1ου ομίλου. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ο ρέφερι Πετρίδης που επανέλαβε μια κακή διαιτησία σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν παράγοντες της τοπικής ομάδας αποβάλοντας δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, μοιράζοντας κίτρινες κάρτες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Το παιχνίδι μάλιστα παρακολούθησαν και μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΠ.

Στον αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν γκολ από τα αποδυτήρια όταν ο Γεωργακόπουλος  νίκησε τον Κραβαρίτη για το 1-0.

Στο 19’ ο Παντζιτζιφιακός ισοφάρισε με τον Μπαλαμπάνη σε 1-1.

Στο 30΄ο ρέφερι Πετρίδης απέβαλε τον Ντάη με τους  γηπεδούχους να διαμαρτύρονται εντονότατα.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Θύελλα “χανει” και τον Γεωργακόπουλο που αντικρίζει την δεύτερη κάρτα του Πετρίδη στο 50’ προκαλώντας αντιδράσεις από τους φίλους της τοπικής ομάδας.

Στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα βρίσκουν και δεύτερο τέρμα με τον  Αθανασόπουλο να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του  (1-2) και τους γηπεδούχους τρία  λεπτά αργότερα να ισοφαρίζουν σε 2-2 με τον Μαρλαφέκα.

Στο 63’ ο Aly που είχε έρθει από τον πάγκο έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παντζιτζιφιακό πετυχαίνοντας το 2-3 και το τελικό 2-4 να σημειώνει ο Νικολόπουλος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης

Παράπονα για την διαιτησία του Πετρίδη έχουν στην Θύελλα Μοσχάτου

Θύελλα Μοσχάτου: Γερογιάννης, Jaupllari, Μπλούτσος, Φαναρίτης(65′ Marra), Πιτερός(78′ Ταγής), Μαρλαφέκας(70′ Αχμέντ), Νταής, Δρόσος, Δεμερτζής(70′ Σταυράκογλου), Κωνσταντάκος(70′ Μούλας), Γεωργακόπουλος. 

Παντζιτζιφιακός: Κραβαρίτης, Γκερπίνης(72′ Ανδρώνης), Αδαμίδης(82′ Σωτηριάδης), Νικολακόπουλος, Παπαδούλης, Αθανασόπουλος, Μήτσιος(42′ Aly), Νικολόπουλος, Σύρμος(72′ Palokai).