Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Παύλος Δαούτης στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Πειραϊκού

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Πειραϊκού ενημέρωσε για το όνομα του νέου τεχνικού της ομάδας την νέα περίοδο. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:


Ο Α.Ο.Ν.Φ. Πειραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ικανότατο προπονητή κ.Παύλο Δαούτη.
Ο 48χρονος τεχνικός ο οποίος απο το 2006 είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β΄ είναι άριστος γνώστης του Πειραϊκού ποδοσφαίρου με πολύ μεγάλη προπονητική εμπειρία έχοντας θητεύσει με επιτυχία στον πάγκο αρκετών Πειραικών ομάδων και συγκεκριμένα του Προφήτη Ηλία , Δραπετσώνας με την οποία πέτυχε άνοδο, Χαραυγής, ΑΣ Ποντίων, Οδηγήτριας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, Αστέρα Κερατσινίου, Αστεριών Δραπετσώνας, Ολυμπιακού Περάματος, Αργοναύτη , ΑΕ Περάματος με την οποία ήταν αντίπαλος με την ομάδα μας στα μπαράζ ανόδου στην Α΄Κατηγορία , ενώ στο τέλος της περυσινής χρονιάς συνεργάστηκε με τον Αστέρα Νίκαιας βοηθώντας την ομάδα να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία στη διαδικασία των play out. Επίσης έχει συνεργαστεί με την ομάδα του Παγκρατίου του Παμμηλιακού και του Ελλοπιακού Φθιώτιδας.
Είναι ένας προπονητής με ισχυρή προσωπικότητα ,πάθος για τη δουλειά του, ασυμβίβαστος με την ήττα και κυρίως λάτρης της σκληρής δουλειάς που η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της ομάδας μας.
Όπως άλλωστε είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του « Μου αρέσει ο πρωταθλητισμός. Προσπαθώ να πηγαίνω σε ομάδες με την φιλοσοφία να κάνουν πρωταθλητισμό με μικρά παιδιά. Αυτό είναι το πιο τέλειο. Να μπορείς να δέσεις τη φιλοσοφία του πρωταθλητισμού με τη φιλοσοφία των νεαρών παιδιών. Το όνομα της ομάδας έχει τις ανάλογες φιλοδοξίες..»
Ο νέος προπονητής μας αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας στο πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ευελπιστώντας ότι με τις γνώσεις, την εμπειρία ,την διάθεση και την εργατικότητα που τον διακρίνουν, θα καταφέρει να την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της.
Κόουτς σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες !!!