Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Σταμάτης Συρίγος νέος Τεχνικός διευθυντής Ακαδημιών στον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε ο ΠΑΟ Ρουφ…

🔴⚪Νέος Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας ο Σταμάτης Συρίγος!🤝

👉Μετά από συντονισμένες κινήσεις ο πρόεδρος του συλλόγου Θοδωρής Κουνάδης ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Σταμάτη Συρίγο, οποίος αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΠΑΟ ΡΟΥΦ.

👉Η κίνηση αυτή έχει σκοπό την αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα και σε αυτό θα συμβάλλει τόσο με τις ακαδημαϊκές του γνώσεις αλλά και με την πολύχρονη εμπειρία του σε ανάλογες θέσεις τα τελευταία χρόνια.

👉Ο Σταμάτης Συρίγος υπήρξε για περισσότερο από 20 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με μια αξιόλογη καριέρα σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας μας, όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Παναχαϊκή, ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Εθνικός, ο Απόλλων Σμύρνης, η Προοδευτική κ.α.

👉Είναι κάτοχος πτυχίου με αντικείμενο το Sport’s Management από το University of Derby.
Επίσης, είναι πιστοποιημένος από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με τα διπλώματα UEFA B & UEFA D και επιπλέον διαθέτει πιστοποίηση επάρκειας της Ε.Π.Ο. για την ευρυθμη οργάνωση και διοίκηση ακαδημιών ποδοσφαίρου.
👉Τέλος, σημαντική είναι η εθελοντική προσφορά του, καθώς συμβάλλει στο έργο της UNESCO Πειραιά, ως Διευθυντής Αθλητικής Ανάπτυξης.

👉Σταμάτη, καλώς ήρθες στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!🔴⚪

*Στη φωτογραφία ο κ. Συρίγος δίνει τα χέρια με τον πρόεδρο κ. Κουνάδη.

#paoroufFC #Football #Academies #TechnicalDirector #NewSeason #NewStart #NewPersons #Austria #Rouf_Family