Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Σύνδεσμος  Διαιτητών Πειραιά τίμησε την ιστορία του

Published

on

Μέσα σε μια πολύ ωραία εκδήλωση  με έντονη συγκινησιακή φόρτιση ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά  τίμησε τα μέλη του που διακρίθηκαν  και έφτασαν να αγωνίζονται σε διεθνείς αγώνες με το σήμα της ΦΙΦΑ , καθώς και εκείνους που σφύριξαν στην Α’ Εθνική .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της  Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά .

Παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς , ο πρώην υπουργός Κώστας Κατσαφάδος,  οι αντιδήμαρχοι Πειραιά Νίκος Γέμελος, Γρηγόρης Καψοκόλης, ο αντιδήμαρχος Περάματος Τάκης Μαυρέας ,η πολιτευτής της Ν.Δ. στη Β’ Πειραιά Ελένη Πέτρακα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Παύλος Πολιτάκης.

Ήταν επίσης εκεί οι  Γιάννης Σπάθας , Νίκος Παρασκευάκος από την ΕΠΣ Πειραιά , ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΠ Χαράλαμπος  Μοιραδωράκης , ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας , η υπεύθυνη ορισμού διαιτητών Βετεράνων και διεθνής βοηθός διαιτητής Παναγιώτα Κουτσουμπού , ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ Στάθης Αμαραντίδης.

Από τον Εθνικό ΟΦΠΦ το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Καπράνος και Μανώλης Βαμβακάρης .

Παρόντες και αρκετοί εν ενεργεία και μη διαιτητές .

Την εκδήλωση κάλυψε το «Κανάλι 1 90,4» με τον δημοσιογράφο Λουκά Θεοφανόπουλο.

Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Π. Σπύρος Λιόλιος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους ενώ παρέδωσε στον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά τη σημαία του Συνδέσμου .

Τιμήθηκαν οι διεθνείς διαιτητές Νίκος Λαγογιάννης, Κώστας Δημητριάδης, Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, Ηλίας Σπάθας.

Οι διαιτητές Α’ Εθνικής Γιάννης Σπάθας,  Αλέκος Αναστασιάδης, Δημήτρης Βασιλείου, Λάμπρος Μιχαηλίδης, Λεωνίδας Μόσχος,  Θεόφιλος Παπαπαναγιώτου, Διονύσης Στεφανόπουλος, Νίκος Ηλιάδης, Παναγιώτης Περλορέτζος, Παύλος Κωνσταντινίδης, Παύλος Παπίλιας .

Να σημειωθεί ότι είχαν κληθεί να τιμηθούν και άλλοι διαιτητές οι οποίοι για διαφόρους λόγους δεν προσήλθαν . Οι Δημήτρης Πάντζαλης,Γιάννης Τσαχειλίδης, Ελένη Λαμπαδαρίου ,  Θανάσης Σταμάτης που αντιμετώπιζαν προβλήματα  ήταν δικαιολογημένοι και είχαν ειδοποιήσει εγκαίρως

Η γιορτή έγινε με τις μελωδίες στο πιάνο του μαέστρου Γιάννη Βαμβακάρη  Στο πιάνο όμως έδωσε ρεσιτάλ ο αντιπρόεδρος του Εθνικού , δημοσιογράφος Δημήτρης Καπράνος που καταχειροκροτήθηκε όταν έπαιξε τα «Παιδιά του Πειραιά».

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Αντώνης Δαρζέντας

 

Advertisement