Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ο Χαραυγιακός έσπασε το αήττητο της Αργυρούπολης

Published

on

Ο Χαραυγιακός έκανε την έκπληξη της 11ης αγωνιστικής αφού πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Αργυρούπολη. Έτσι, ο σύλλογος από την Ηλιούπολη έφτασε τους 22 βαθμούς στην 5η θέση ενώ η Αργυρούπολη γκρεμίστηκε από την κορυφή, έπεσε τρίτη και έμεινε στους 26 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι του Μπουγατσιά στο 16′, με τον Παπαντωνάκη Ε. να ανατρέπει τον σκόρερ, ο οποίος σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Οι πορτοκαλί είχαν να ηττηθούν 13 μήνες και έχασαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία στο 18′ με τον Μπουσουλόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι. Το παιχνίδι είχε αρχίσει να παίρνει άγρια μορφή στα τελευταία λεπτά και στο 82′ ο Μπιτίλης έβαλε τις βάσεις για το μεγάλο διπλό των νερατζούρι. Εφτά λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν για το ντέρμπι με τον Χολαργό τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, Μπουγατσιά, με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση. Το τελικό 2-1 πέτυχε ο Κοκκινέλης στο 94′ με ωραίο σλάλομ και άψογο πλασέ.

Διαιτητές: Τριτσώνης-Τουμπακάρης-Κουντουρέλης.

Αργυρούπολη: Λεβέντης, Χιόνης, Παπαντωνάκης Ν., Παπαντωνάκης Ε., Πάλογλου, Κορκολής (83′ Βανδώρος), Μπουσουλόπουλος, Υφαντής, Μένταυλος (46′ Γιαννακούλας), Κοκκινέλης, Στεφανιδάκης (76′ Κορδαλής).

Χαραυγιακός: Κουνέτας, Γουσουλής, Παπαδημητρίου Ι, Ράμμος, Κατσαμπάνης, Τουγιουτζόγλου, Μπουγατσιάς, Κορρές (71′ Σκούρας), Ζήσης (54′ Μπιτίλης), Παπαδημητρίου Α., Αβίντογλου (83′ Ντα Σίλβα).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply