Connect with us

5ος Όμιλος

Ο ψυχωμένος Ιωνικός 1-0 τον υπνωτισμένο πρωτοπόρο…(φωτο)

Published

on

Ο Ιωνικός ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του 5ου ομίλου για τη 12η αγωνιστική. καθώς επικράτησε του Πανελευσινιακού με 1-0. Η ομάδα του Μάρκου Δήμου ψυχωμένη και φανερά ανανεωμένη πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι σε ένα χλωμό και ανούσιο Πανελευσινιακό που στην ουσία δεν απείλησε με αξιώσεις σε κανένα σημείο του αγώνα την αντίπαλη εστία,με τουςι 1200 και πλέον φίλους των γηπεδούχων να αποχωρούν απογοητευμένοι στο τέλος της αναμέτρησης.

Οι Νικαιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 6’ ο Καλλέργης να προειδοποιεί για την συνέχεια…με σουτ που απέκρουσε ο Τσαλκιτσίδης.

Στο 27’ ο Χρυσάφης έπισε γυριστό σουτ που εξουδετέρωσε εκ νέου ο τερματοφύλακας των «σταχυοφόρων». Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 31’ ο Χρυσάφης εκτέλεσε φάουλ και ο Καλλέργης μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ελευσίνας πραγματοποιώντας το 0-1.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία ήταν ποιο ζωηροί αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση στην εστία του Ιωνικού πέρα από ένα «φαρμακερό» κόρνερ του Ρούσεφ που «έβγαλε» δύσκολα ο Μπαμπανιώτης. Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού πέρασε τον Αλεξανδρόπουλο στην θέση του  Ραχήμ που δεν «μπήκε» ποτέ στο ματς, αργότερα ρίσκαρε βγάζοντας τον Κολοβό και ρίχνοντας στο παιχνιδι τον Ουέλιγκτον που και αυτός κινήθηκε σε «ρηχά νερά» και τέλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Κρολ αλλά ήταν πολύ αργά για να ζητήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι καθώς ο «σερβιτόρος» Ρούσεφ ήταν πλέον κουρασμένος.

Από την άλλη οι Νικαιώτες βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν την κόντρα επίθεση και έφτασαν κοντά σε δεύτερο τέρμα με τον Κατσαβριά στο 48’ όταν πέρασε και τον Τσαλκιτσίδη και από πλάγια θέση σε κενή εστία πλάσαρε αουτ και τον Μαρουκάκη στο 65’ όταν σε σέντρα του δραστήριου Χρυσάφη εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι στο 76’ φωνάξαν για πέναλτι σε τράβηγμα του Μιχελή μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι Τζήλο να λέει σωστά «παίζεται».

**Στο 65′ τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Ατματσίδης και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Παπασπύρο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για να γίνει συρραφή του τραύματος.

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσαλκιτσίδης, Μιχελής, Πλάτανος (82′ Κρολ), Κουμπαρούλης, Κολοβός (76′ Ουέλιγκτον), Ριζογιάννης, Κωνσταντινίδης, Μαρής, Κουσκουνάς, Ρούσεφ, Αμπντέλ Ραχήμ (68′ Αλεξανδρόπουλος)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης (63′ Παπασπύρος), Κουλακάρης, Γρομητσάρης, Μακρής, Σιμιτσής, Κορακάκης, Καλλέργης (53′ Μπερνιδάκης), Μαρουκάκης, Χρυσάφης, Κατσαβριάς (75′ Μπεκατώρος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply